fbq
Mikko Leppilampi

Mikko Leppilampi podcastissa uusista kuvioistaan: "Suurella ilolla sanon tämän"

Mikko Leppilampi paljastaa yllättävän uutisen Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin ensimmäisessä osassa.

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastissa keskustellaan elokuva- ja tv-ammattilaisten kanssa alan aiheista. Uuden kauden jaksoissa sukelletaan muun muassa kasvutarinoihin ja näyttelijän työhön vaikuttaviin ilmiöihin, keskustellaan rohkeudesta ja julkisuuden valokeilasta sekä sen varjopuolista. Juontajina jatkavat Sara Parikka ja Johanna Puhakka, jotka muistetaan muun muassa Salatuista elämistä, Rantabaarista ja Papupata-podcastista. Jaksoissa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset.

 

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisätietoa alkuperäissarjoistaan. Jokaisen jakson keskiössä on C Moren alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Mikko Leppilampi, Kiti Kokkonen, Thelma Siberg, Olga Temonen, Aku Hirviniemi ja Satu Silvo

Kauden ensimmäisessä jaksossa Mikko Leppilampi paljastaa C Moren Hautalehto-sarjaan liittyvän odotetun uutisen. Mikko esitti Hautalehto: Kylmä syli -sarjassa pääroolia Antti Hautalehtona. Sarja sai valtavasti katsojia ja rikkoi katselijaennätyksiä. 

– Suurella ilolla sanon tämän. Sain julkistaa ja paljastaa, että Hautalehdon toinen kausi tulee. Se on merkki siitä, että se riski kannatti, Mikko paljastaa Johannalle ja Saralle.

Mikko Leppilampi iloitsee poikavauvan syntymästä: ”Onnellisuus ja kiitollisuus täyttävät sydämen” – kuva!

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin uusi kausi 24. helmikuuta alkaen ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista, mm. Spotifysta ja Acastista.