fbq
Mikko Leppilampi aneli anteeksiantoa torimyyjiltä: En yritä pestä käsiäni!
Mikko Leppilampi aneli anteeksiantoa torimyyjiltä: En yritä pestä käsiäni!

Mikko Leppilampi aneli anteeksiantoa torimyyjiltä: En yritä pestä käsiäni!

Seiska uutisoi äskettäin näyttelijä Mikko Leppilammen törkeästä parkkitörttöilystä Helsingin kauppatorilla.

TAUSTAA: Mikko Leppilammen parkkeeraustaidot saivat torimyyjät raivostumaan!

Mikko ja hänen mallirakkaansa Maryam razavi juhlivat räppäri Junon ja laulaja Janna Hurmerinnan häissä Suomenlinnassa sunnuntaina (22.8.) ja parilla oli ilmeisesti kiire juhliin, sillä Mikko parkkeerasi autonsa keskelle kauppatoria. Auto oli siinä vielä seuraavana aamuna, josta se iltapäivällä hinattiin pois, koska paikan vuokranneet torimyyjät eivät saaneet auton takia pystytettyä kojujaan.

Tänään perjantaina (28.8.) Mikko selitteli tekoaan ja pyysi Facebook-sivuillaan torimyyjiltä anteeksi :

- Haluaisin, mitä nöyrimmin, pyytää anteeksi Helsingin Kauppatorin torimyyjiltä autoni parkkeerauksesta aiheutunutta haittaa kuluneen viikon maanantaina. En yritä tässä pestä käsiäni sattuneesta, vaan epätoivoisesti hieman selittää tapahtunutta ja ennen kaikkea sydämestäni pyytää anteeksi arvostamiltani toriyrittäjiltä.

Mikon mukaan törkeä temppu ei suinkaan johtunut huomaamattomuudesta, vaan puhtaasti aikataulusekaannuksesta.

- Sattunut oli monen tahattoman sattumuksen tylsä summa, jossa minun ollessani jo varhain maanantaiaamuna kuvauksissa kolmannen osapuolen piti siirtää auto sunnuntai-iltana tai viimeistään varhain maanantaiaamuna pois torilta (joka sunnuntaisin toimii yleisenä parkkipaikkana,) mutta ei epätietoisuuttaan ymmärtänyt, että paikalle pystytetään aamulla torikojut, eikä sitten aikatauluiltaan ehtinytkään autoa siirtämään ajoissa kojujen pystyttämisen alta pois.