fbq
Mikko ja Beata

Mikko ja Beata Leppilammen vauva kasvaa silmissä! Katso puolivuotiaan pienokaisen hämmästyttävä harrastusvalikoima

Näyttelijä Mikko Leppilampi, 43, ja hänen taitoluistelijapuolisonsa Beata Leppilampi, 26, ovat nauttineet yhteisestä lapsestaan puolen vuoden ajan.

Pieni poikavauva Kaspian syntyi maailmaan 7. syyskuuta 2021.

Beata ja Mikko Leppilampi: vauva syntyi!

Pyöreäsilmäinen pienokainen onkin kasvanut kuukausien aikana vauhdilla ja vanhemmat ovat jakaneet lapsestaan aktiivisesti kuvamateriaalia omille sometileilleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huomenna maanantaina (7.3.) kuusi kuukautta täyttävä Kaspian nauttii Beatan ja Mikon päivitysten perusteella muun muassa vauvauinnista sekä jääkiekon katselemisesta.

Suomen voittaessa jääkiekon olympiakultaa helmikuussa, Mikko päivitti riehakkaan videon, jossa isä ja hänen hartioillaan keikkuva Kaspian juhlivat suomalaisten saavutusta iloisissa tunnelmissa.

Mikko Leppilammen Beata-vaimo lateli suorat sanat äitiydestä: ”Tissillä on…” - tältä perheen pienokainen näyttää!

Vauvan lempiharrastuksiin lukeutuu myös musikaalinen ajanviete. Erityisesti Mikko on innostunut päivittämään pojastaan kuvia ja videoita pianon pimputuksen parissa.

- Kaspianilla on tällainen hyvin tyypillinen 4kk:n iän Asian Jazz-Fusion -vaihe..., Mikko kirjoitti julkaisun yhteyteen pari kuukautta sitten.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Taannoisen ystävänpäivän kunniaksi perhe vietti uimahallipäivää vesileikkien parissa.

Kaspian viihtyy vanhempiensa julkaisujen perusteella vedessä kuin kotonaan.

Mikko Leppilampi julkaisi supersöötin kuvan poikavauvansa kanssa

Viikko sitten Beata julkaisi Ukrainassa puhjenneen sodan kynnyksellä rakkautta ja surua huokuvan päivityksen, jossa äiti rutistaa vauvaansa tiukasti sylissään.

Sydän särkyy uutisia lukiessa. Siksi halaan vielä vähän tiukemmin ja autan minkä voin, Beata kirjoittaa osoittaen rakkautta lastaan kohtaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy