fbq
Mikael ja Metti Forssell.

Mikael Forssellin vuodet naistenmiehenä ovat ohi: pelimies on nyt kiireinen perheenisä – katso paparazzikuvat!

Jalkapalloa potkimalla miljoonia tienannut Mikael ”Miklu” Forssell oli vielä muutama vuosi sitten juorulehtien suosikkipoika. Mies viihtyi säännöllisesti kohuotsikoissa, kun paparazzit olivat ikuistaneet hänet paljon puhuviin kuviin.

Mikael Forssell pussaili seksipommia kadulla!

Miklun kainalossa oli tosi-tv-tähtiä ja entisiä kaunottaria, kunnes pelimies rakastui nykyiseen puolisoonsa Mettiin.

Forssellin futishäissä nähtiin melkoisia kaunottaria ja komistuksia - tsekkaa asut!

Mikael ja Metti Forssell

Pari kihlautui vuonna 2013, ja vuotta myöhemmin heistä tuli perhe, kun Lilian-esikoistyttö syntyi. Elokuussa 2014 avioituneen parin onni täydentyi, kun perheeseen syntyi viime vuonna Lucas-poika.

Mikael Forssell

Seiskan paparazzi bongasi perheen toissa viikolla Helsingistä. Julkkiselämää kadehtiville kerrottakoon, että glamour oli kaukana, kun Miklu ja Metti hakivat hiki hatussa lapsia tarhasta.

Metti Forssell

Futistähden tytär sai suloisen nimen: ristiäiset keskellä MM-huumaa!

Jos jotain poikkeuksellista touhussa oli, niin Miklu vei lastentarhaan pullon legendaarista Veuve Clicquot -samppanjaa. Jos keltaiseksi leskeksikin kutsuttu 50 euron puteli päätyi tarhatädille lahjaksi, niin kyllä se perinteisen kahvipaketin voittaa.

Matkalla kotiin Miklu hyppäsi pramean Mersu AMG 63:n puikkoihin ja paineli HIFK:n verryttelyasusta päätellen työpaikalleen jalkapallostadionille. Metti puolestaan kurvasi taaperoiden kanssa Kaivopuistoon. Uuvuttavasta roudaamisesta huolimatta Metti jaksoi väläyttää lapsilleen vielä kauniin hymyn kotitalonsa edustalla.

Uuh! Mikael Forssellin Metti-vaimo viihtyy uimapuvussa pariskunnan kakkoskodissa Marbellassa - katso kuumat kuvat!