Katso kuva!

Mikä söpöliini! Kirsi Alm-Siiralle karvaista perheenlisäystä: jo lähes tuhat nimiehdotusta - tv-tähden ehdotukselle sataa kannatusta!

Kotimaa | 07.04.2021 21:02

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 46, odottaa pörröistä perheenlisäystä. Kirsi esitteli karvaturrin Instagram-tilillään. Pieni mustanruskea sekarotuinen koiranpentu onkin vielä toistaiseksi vailla nimeä, ja Kirsi pyysi someseuraajiaan ehdottamaan nimeä karvapallolle. Koiranpentu kotiutuu Kirsin luokse kuun lopussa.

Lue myös: Wau! Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira lumoavan kauniina tuoreessa kuvassa - seuraajat riensivät hehkuttamaan: "Kyllä sitä nyt ollaan nättinä!"

- Olen elävä olento, vaikka näytänkin lelulta. Muutan Punavuoreen kuun lopussa ja ois yks juttu; mulla ei oo meinaan vielä nimeä. Onks sulla korvan takana joku kiva sana, millä mua vois huudella takaisin jotain koiruuksiani tekemästä. Terv. Söpö -21, Kirsi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Nimi-ideoita vaikka muille jakaa

Ja nimiehdotuksiahan sateli. Suloisen nappisilmän kuvaa on kommentoitu vajaassa vuorokaudessa lähes tuhat kertaa. Kommenttikentässä muun muassa Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen on kommentoinut liudan punaisia sydämiä ja merkannut kuvaan tyttärensä Victorian.

Myös Piritta Hagman on ihastellut pientä karvaturria punaisten sydämien kera. Kuntovalmentaja Oona Tolppanen on ehdottanut uudelle tulokkaalle voimakasta nimeä.

- Rocky, Oona ehdottaa hauiksen kuvan ja sydänsilmäisen hymiön kera.

Muusikko ja Kirsin treenikaveri Kim Herold on valinnut vaatimattoman linjan nimeämisen suhteen.

- Kim Tai Kimi, muusikko naureskelee.

Lue myös: Kirsi Alm-Siiran ja Kim Heroldin vatsalihastreeni nostaa hien pintaan - Sofia Ruutukin innostui: "Tää on hyvä!" - katso video!

Juontaja ja toimittaja Hanna Sumari on Kirsin karvaisesta perheenlisäyksestä täysin myyty.

- Siis voiko maailmassa olla mitään noin söpöä! Nimestä en tiedä. Peto? Pusu?

Hannan ehdotus on kerännyt kannatusta kommentoijien joukossa.

- Hanna Sumarin ehdotus olisi kyllä paras Pusu. Jos siis kutsuisit ulkona Pusu, Pusu, voisi ohikulkijat saada hyvät naurut, yksi kommentoija naureskelee.

- Pusu paikka siinä, vitsailee toinen.

- Kuinka monta pusua koiran ulkoiluttaja saisi, ennenkuin karvainen totuus paljastuisi? Pusuu, pusuu tännee!!

Moni kommentoija on ehdottanut sukupuolineutraalia nimeä. Muita Kirsin saamia ehdotuksia ovat esimerkiksi Tahto, Siri, Riesa, Nappi ja Lysti. Myös monia viihdekentältä tunnettuja nimiä on pennulle ehdotettu. Näitä ovat muun muassa Pekko, Vappu tai Tauski.

Katso myös: Mitä ihmettä? Vappu Pimiä raahaa lenkillä ankkuria mukanaan – juoksutoveri hehkuttaa: ”Sata asiaa, mistä voi ihailla”

Pelätään aiheuttavan koirakuumetta

Suloisen koiranpennun pelätään myös lisäävän lemmikkien hankintaa kommentoijien kotona.

- On ihan mahdollista, että en näytä tuota kuvaa nuoremmalle tyttärelleni, jolla on krooninen koirakuume.

Moni on myös kysynyt Kirsiltä, onko koiranpentu hänen. Huumorintajuinen uutistenlukija vastaa kysyjille yhteisesti.

- On! Mut ei vielä asuta yhdessä, Kirsi kirjoittaa sydänsilmäisen hymiön kera.

Maikkarin uutistenlukijalta on myös kysytty moneen otteeseen kommenteissa uuden perheenjäsenen rotua. Kirsin kertoman mukaan pentu on villakoiran ja noutajan sekoitus.

- Noutajan ja villiksen sekoitus. Suurinpiirtein.

Takana vaikea alkuvuosi

Alkuvuodesta Kirsi kertoi hakevansa avioeroa yhdessä puolisonsa Kallen kanssa. Kirsi kertoo asiasta omalla Facebook-sivullaan.

- Olemme päätyneet yhteiseen eropäätökseen pitkän harkinnan jälkeen. Olemme kiitollisia yhdessä kuljetusta matkastamme. Erityisen onnellisia olemme rakkaista lapsistamme, jotka jatkavat edelleen molempien elämän keskipisteinä. Päätös ei ollut helppo.

Kirsi ja Kalle menivät naimisiin vuonna 2006. Pariskunnalla on kaksi tytärtä.

- Välimme ovat hyvässä kunnossa, ja yhteinen polkumme etenee tyttöjemme vanhempina, Kirsi kirjoitti.

Lue myös: Yllätysero! Uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran ja Kalle-rakkaan avioliitto loppuu: ”Päätös ei ollut helppo”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!