fbq
Mika Salo

Mika Salo hehkutti rakkauden vuosipäivää! Tapailee asunnollaan vieraita naisia – näin formulalegendan naisystävä kommentoi suhteen tilaa

Seiska paljasti viime huhtikuussa, että entinen F1-kuljettaja Mika Salo, 55, on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan sporttisesta kaunottaresta. Vaaleaverikköä kuvailtiin Seiskalle kauniiksi ja hauskaksi persoonaksi, jolla on omaa varallisuutta mutta jalat tiukasti maassa.

Uusi suhde oli Mikalle tervetullut asia, sillä hän oli juuri eronnut juontaja Henna Pihlajasta, 42, vuosien yhteiselon jälkeen.

Ensimmäiset kuvat julki! Mika Salo ja ilmailukaunotar romanttisella päiväkävelyllä

Kuluneen vuoden aikana Mikan ja sporttisen kaunottaren suhteen tiedetään syventyneen vakavaksi parisuhteeksi. Maaliskuun alussa pari vietti jo yksivuotispäivää, jota naisasioistaan yleensä vaitonainen Mika poikkeuksellisesti hehkutti romanttisella some-päivityksellä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
SEISKA 18/2021 Mika Salon suhdeyllätyksestä uutisoitiin Seiskassa viime huhtikuussa.
SEISKA 18/2021 Mika Salon suhdeyllätyksestä uutisoitiin Seiskassa viime huhtikuussa.

Viime aikoina Seiskan toimitukseen on kuitenkin tupsahdellut lukuisia vinkkejä siitä, että vilkasluontoinen Mika tapailee muitakin naisia.

– Mikalla taitaa vanha suola janottaa, sillä hän treffailee monta kertaa viikossa ex-kultaansa Hennaa. Kaksikko järjestää salatreffejä vuorotellen toistensa asunnoilla, Seiskalle juorutaan.

Mika Salolla salatreffejä ex-rakkaan kanssa – ”Aivan kuin Henna haluaisi myrkyttää Mikan parisuhdetta”

Viikko sitten lauantaiaamuna Mikan uudella asunnolla puolestaan selvisi, että naisystävän ja Hennan lisäksi ex-formulatähti tapailee kämpillään myös muita naisia.

Kun Mika oli käynyt koirien kanssa aamulenkillä, pian sen jälkeen formulamiehen asunnolle tuli reilu parikymppinen seksikkään oloinen brunetti.

Mika Salon outo naisrumba: oma kulta, ex-rakas ja seksikäs mysteerikaunotar viihtyvät entisen formulatähden asunnolla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Reilun tunnin päästä tästä paparazzi havaitsi, että armoton naisrumba Salon osoitteessa jatkui. Asunnolle nimittäin paukahti Mikan naisystävä.

Kaunotar oli kämpillä vain tovin, kunnes poistui paikalta Mikan koirien kanssa.

Seiska tavoitti Mikan naisystävän kommentoimaan parisuhteensa tilaa, mutta yllättyneen kuuloinen nainen ei ollut halukas kommentoimaan aihetta.  

– Meillä on Mikan kanssa kaikki hyvin, hän lausui.

Katso paparazzikuvat Mikan naisrumbasta tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!