fbq
Iida Vainio

Mihin jäi kihlattu? Iida Vainio suukottelee kanadalaiskiekkoilijaa

Kohukaunotar Iida Vainio on yhdistetty alkuvuodesta lähtien thainyrkkeilyn maailmanmestariin Jesse Palantoon

Videolla Iida Vainio kertoo vinkkinsä miesten iskemiseen:

Heidän salamasuhteensa on ollut kuoppainen, ja toukokuun lopussa kihlautuneet rakastavaiset ovat olleet useaan otteeseen välirikkohuhujenkin keskellä.

Iida ja Jesse eivät ole somen perusteella viihtyneet viime aikoina yhdessä, mutta heidän söpö yhteiskuvansa ei suinkaan ole kadonnut Iidan profiilista. He myös seuraavat yhä toisiaan. 

Iida on viime aikoina julkaissut mysteerisiä somepäivityksiä, joissa on vaikuttanut siltä, ettei hän ole aivan selvillä tunteidensa kanssa.

Iida Vainiolta hämmentävä somepäivitys

Iida yllätti seuraajansa lisäämällä tänään sunnuntaina (6.11.) Instagram-sivunsa vuorokauden näkyviin tarinoihinsa romanttisen kuvan kanadalaisjääkiekkoilija Jaedon Descheneaun kanssa. Suloisessa yhteiskuvassa Iida pitelee kättänsä komistuksen niskassa ja suukottaa tätä hellästi poskelle. Jaedon näyttää otoksessa tyytyväiseltä Iidan hellyydenosoitukseen, ja nautiskeleekin läheisyydestä silmät ummessa.

Iida nousi alun perin kuuluisuuteen mentyään Pekingin Olympialaisista palaavia Leijonia vastaan Helsinki-Vantaan lentokentälle häikäisevässä kultamekossaan.

Iida Vainio julkaisi yöllä kohtalokkaan päivityksen - katso kuva

 27-vuotias Jaedon pelaa Lappeenrannan SaiPassa. Iida puolestaan kertoi syyskuun puolessa välissä aloittaneensa uuden työn lappeenrantalaisessa ravintola Birrassa SaiPan virallisten jälkipelien juontajana.

Lappeenrantalaiskaunottarena tunnettu Iida on hakenut vastikään asuntoja Turusta ja Tampereelta.

Iida Vainio sai uuden työpaikan - juhlistaa pestiä minimekossa