fbq
erika helin

Miehet ahdistelivat Erika Heliniä kikkelikuvilla - joutui poistamaan suositun somekanavan nopeasti: "Todella oksettavaa!"

Mallikaunotar Erika Helin posti Snapchat-sovelluksen puhelimestaan vain päivän kokeilun jälkeen. Hän kauhistui kuvakeskeisessä applikaatiossa miehiltä saamistaan törkyviesteistä. Miehet alkoivat lähettämään sovelluksen välityksellä melkein heti Erikalle nopeasti kuvia peniksisitään.

Kaunotar kertoo Snapchatin käytön lopettamisesta Instagram-tarinoissaan. 

- Virallinen tiedotus: Minun Snapchat-kokeiluni on päättynyt. Olen poistanut koko sovelluksen, eli pahoittelut, että en vastaa enää viesteihin siellä. Oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti, Erika aloitti.

Kuvakaappaus Erika Helinin Instagram-MyStory-osiosta.
Snapchatissa lähetetyt kuvat katoavat tietyn ajan jälkeen. Samalla tavalla kuin Instgram-tarinat. Kuvakaappaus Erika Helinin Instagram-MyStory-osiosta.

Missikaunotar Erika Helin viettää sinkkukesää: ”Harva mies uskaltaa lähestyä!”

Erika kiitti ihmisiä, jotka lähettivät hänelle päivää piristäviä viestejä. Pian sen jälkeen hän avautui saamistaan törkyviesteistä. 

- Tämän sovelluksen varjopuoli on ihan selkeästi dickpickit. 

Ongelmaksi kaunotar kokee miesten piittaamattomuuden häirinnän suhteen.

- Jotkut miehet eivät ymmärrä, että on oikeasti seksuaalista ahdistelua lähettää tuollaisia kuvia naiselle, joka niitä ei ole pyytänyt, Erika raivosi.

Sokeeraavaa hänestä erityisesti oli kuinka nopeasti nämä ahdistelijat ovat huonon käytöksensä aloittaneet. 

- Minua harmittaa, että tuo on nuorten suosima sovellus, ja  siellä tapahtuu tuollaista. Olen siis ollut siellä yhden päivän ja tämä alkaa, Erika kertoi järkyttyneenä.

Missi Erika Helin tienaa rohkealla somesisällöllä: Maksoin alastonkuvillani auton!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Miesten toiminta sai Erikan voimaan pahoin. Kuvotuksen lisäksi kaunotar kyseenalaisti, mitä ahdistelijat luulevat saavuttavansa kuvilla. Hän ei usko, että moinen lähestymistapa saa ketään kiinnostumaan heistä. 

- Kuka kehtaa laittaa omasta alapäästään kuvan, ja pyytää samalla treffeille? Siis todella oksettavaa, Erika latasi.  

Playboy-kaunotar Erika Helin tyrmää escort-väitteet: Tarjottu matkoja, rahaa ja vaatteita!