fbq
Mestarit

Mestarit areenalla -kohussa uusi käänne: nimi vaihdetaan yllättäen - "Ei ole hyvien tapojen mukaista..."

Mestarit areenalla -kiertue nousi suuren kohun keskelle, ja muun muassa Pepe Willberg kutsui kiertuetta ”haudan ryöstämiseksi”. Alkuperäisessä Mestarit areenalla -kokoonpanossa esiintyivät Pepen lisäksi Hector sekä edesmenneet Kirka ja Pave Maijanen.

Jenni Vartiainen kertoi Instagram-tilillään uusien mestareiden eli Jennin, Kaija Koon, Vesalan ja Ellinooran keskustelleen asiat selväksi alkuperäisten Mestarit areenalla -kokoonpanon elossa olevien jäsenten eli Hectorin ja Pepe Willbergin kanssa.

- Lopputulos on meidän kaikkien kannalta selvä. Yksimielinen kantamme on, että nimen Mestarit Areenalla perintö kuuluu Hectorille, Pepe Willbergille sekä Kirkan että Pave Maijasen lähiomaisille. Ei ole myöskään hyvien tapojen mukaista käydä kauppaa nimellä ilman heidän osallisuuttaan, Jenni kertoi.

Jenni kertoi kiertueen saaneen uuden nimen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Näin ollen syksyn kiertueen nimi on Mestarit – Kaija Koo, Vesala, Ellinoora & Jenni Vartiainen. Kunnioitamme toinen toistemme työtä, ja toivotamme toisillemme upeita keikkoja. Asiaa ei kommentoida tämän enempää.