fbq
sini ariell

Mekkopäivitys sai tunteet pintaan! Sini Ariell pahoittelee julkaisuaan

Gossip Moms Suomi -ohjelmasta tuttu Sini Ariell, 40, avautui mekkopäivityksistään saadusta palautteesta sosiaalisessa mediassa. 

Sini osallistui somehaasteeseen "10 päivää tyttöfiilis", jossa tarkoituksena on pukeutua mekkoon kymmenen päivän ajan, ja julkaista siitä kuva sosiaalisessa mediassa.

Kun olen ikuinen poikatyttö… Mä alotan nyt tämmösen ilosen naispäivityksen, 10 päivää tyttöfiilis, mulla se tarkottaa 10 päivää 10 mekkoa. Mä en ikinä pidä mekkoja päällä oon semmonen poikatyttö. Nyt koitan piristää naiseuttani pitämällä kotirouvana mekkoja, Sini taustoitti Instagram-tilillään viime viikolla.

Gossip Moms Suomi: Sini Ariell murtuu kyyneliin - eläinlääkäriltä musertava ilmoitus

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sini ehti päivittää viisi erilaista mekkokuvaa itsestään ennen kuin hän eilen torstaina (3.3.) päätti keskeyttää haasteen vallitsevan sotakriisin takia.

Mä päätin lopettaa tähän päivään sen 10 päivää tyttöfiilis -kamppiksen, kun alkoi tuntumaan lähinnä nololta ja idioottimaiselta postailla enempää iloisia mekkokuvia, kun luki Putinin juonista Suomen suhteen. Päivittelen loput mekkokuvat kun on parempi hetki siihen, tänä päivänä kun maailmassa soditaan niin pahoittelen kömpelyyttäni asian suhteen. Ei ollut kauhean asianmukaista rallatella mekoissa ilosta pursuten kun euroopassa soditaan. En ole lukenut yhtään uutisia, kun ahdistaa liikaa. Rukoillaan yhdessä rauhaa ja turvaa omiin koteihimme. Anteeksi, perheen äiti toteaa.

Australiassa asuva Sini sai kuitenkin hurjasti positiivisia kommentteja mekkopäivityksistään, joten hän päättikin tänään perjantaina (4.3.) jatkaa päivityksiään.

Myönnän, mua hirveesti alkoi ahdistamaan ja itkettämään koko tämä maailman touhu eilen ja ajattelin palautetta saatuani, etten jaa enää iloisia mekkokuvia, kun joku niistäkin loukkaantui. Mutta sain sitten ihan mielettömästi positiivista palautetta ja pyyntöjä jatkaakseni iloisuutta ja positiivisia kuvia elämästäni, Sini kirjoittaa.

- Sotaa on maailmassa jatkuvasti ja se mitä minä postaan omaan someeni, ei muuta yhtikäs mitään isommassa kaavassa. Kiitos teille rakkaat kannustuksesta ja kiitoksista. Pidetään itsestämme, rakkaistamme ja toisistamme huolta. Toivota rauhaa ja onnea lähimmäiselle ja pidä mieli virkeänä näinä aikoina jolloin huomisesta ei ole tietoa. Kaikki on Herran hallussa. Uskossa on hyvä elää eikä pelota. Ukraina rukouksissa ja koko Suomen kansa. Rakkautta päivään!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensimmäisessä mekkojulkaisussa Sini haastaa myös someseuraajansa mukaan.

Mitä ihmettä? Gossip Moms Suomi -kaunotar Sini Ariell katosi mystisesti somesta