fbq
Eveliina Mäntykangas

Matti Nykäsen Eveliina-tyttäreltä väkevä avautuminen parisuhteesta: "Jättää hyvänkin parisuhteen hyökyaallon alle"

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas työskentelee elämäntapavalmentajana ja jakaa sosiaaliseen mediaan rehellistä sisältöä elämästään keskellä lapsiperhearkea.

Katso Seiskan tuoreimmat viihdeuutiset:

Eveliina on kerännyt runsaasti someseuraajia, ja häntä usein kiitellään siitä, että hän uskaltaa näyttää rehellisesti myös elämän negatiivisempia puolia. 

Eilen (25.5.) Eveliina kirjoitti rehellisen tekstin parisuhteestaan Instagram-sivunsa tarinaosioon. Vaaleaverikkö julkaisi romanttisen kuvan, jossa hänen puolisonsa on polvistunut maahan ja suutelee hänen vasenta kättään. Nimetöntä koristaa säihkyvä sormus.

Matti Nykäsen Eveliina-tyttäreltä raju avautuminen: "Uskomatonta paskaa!"

Kuvan yhteyteen kirjoittamassaan tekstissä Eveliinalla on kuitenkin vakavahkoa asiaa.

- Silloin kun on vaikeaa, niin pitää yrittää muistaa sitä kaikkea kaunista ja hyvää toisessa. Miksi ja mihin siinä toisessa rakastui, hän pohtii vaaleanpunaisen sydämen kera.

Rakkaus ei ole haihtunut, mutta pitkän parisuhteen tapaan myös Eveliina on kokenut ylä- ja alamäkiä.

- 4 vuotta sitten tänään sanoin kyllä ja sanon edelleen, vaikka anopin pojan kanssa meinaa hitsata kiinni tällä hetkellä (tunne on molemmin puolinen), hän kirjoittaa kyynelsilmäisen emojin kera.

Vallitsevaan tilanteeseen on looginen selitys. Perheen pienin on esimerkiksi sairastellut viime aikoina.

- Väsymys, sairastelut, stressi yms jättää kyllä hyvänkin parisuhteen hyökyaallon alle, jos ei muista olla tiimi ja keskustella asioista ajoissa, Eveliina muistuttaa seuraajiaan.

Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas pohtii painoaan peilin edessä: "Tiedän pystyväni tähän"

Matti Nykänen ja Eveliinan äiti Pia Mäntykangas (ent. Hynninen) olivat yhdessä 1990-luvun taitteessa ja erosivat pian Eveliinan syntymän jälkeen. 

Eveliina teki kesällä 2021 teatteridebyytissään heti tuplaroolin esittämällä sekä Vieno-mummoaan että omaa äitiään. Hän astuu ensi kesänä jälleen teatterilavalle saman esityksen merkeissä. Elämä on laiffii -musikaali esitetään kertaluontoisena spektaakkelina Jyväskylässä heinäkuussa.

Matti Nykänen herää henkiin teatterilavalla – Jussi Niemi muistelee ystäväänsä