fbq
Martina ja Jesper

Martina Aitolehti kyläili romanttisesti tanskalaisjulkkis Jesperin kotona – kuva kämpästä ja ex-vaimosta!

Seiskan saamien tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on poistunut sinkkumarkkinoilta. Kaunotar on alkanut tapailla tanskalaista julkkisyrittäjää Jesper Backeria. He viettivät viime viikonlopun lemmekkäissä merkeissä Kööpenhaminassa.

– Martinan ja Jesperin viikonlopun viettoon kuului myös romanttisen oloista yhdessäoloa Tanskan kauniilla maaseudulla. Jasper esitteli Martinalle kotimaansa parhaita puolia, Seiskalle kerrotaan.

Pari on pitänyt orastavan suhteensa visusti piilossa, mutta tarkkasilmäiset someseuraajat havaitsivat, että kaksikon viikonloppuun kuului muun muassa mökkeilyä. Kyyhkyläiset ottivat lauantaiaamun vastaan takan loimun ääressä, mistä molemmat julkaisivat kuvan Instagramissa.

”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
jesper talo
Jesper asuu Kööpenhaminassa. Martinakin on jo vieraillut modernissa kerrostalossa.

Jesper on Martinan tavoin julkisuuden henkilö. Hän oli lähes kymmenen vuotta yhdessä radiojuontaja Le Gammentoftin kanssa, joka on hyvin tunnettu seurapiirikasvo Tanskassa.

Parin suhteiden vaiheita seurattiin tiiviisti vuosien saatossa paikallisessa viihdemediassa, kunnes he päätyivät hakemaan avioeroa vuonna 2019. Heillä on kaksi alakouluikäistä tytärtä.

jesper ja ex
Jesper on tuttu kasvo tanskalaisissa viihdelehdissä, sillä hän oli lähes vuosikymmenen naimisissa radiojuontajajulkkis Le Gammeltoftin kanssa.

"Ärsyttävin asia äidissä on..." Martina Aitolehden tyttäret avoimina - paljastavat totuuksia äidistään

Iholla: Martina muistelee ex-rakastaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy