fbq
Kotimaa
19.08.2021 20:46
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen
Markku Pulli
Markku Pulli yllättyi BB:n jälkeisestä vastaanottosta: ”Pystyn silti käymään Prismassa!”
Kotimaa
19.08.2021 20:46
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Nelonen

Big Brotherin julkkiskaudella toiselle sijalle yltäneen Markku Pullin, 33, uutisoitiin palaavan Salattuihin elämiin Joonatan Sievisen rooliin. Sarjan mediapäivässä Salkkarit-tähti kertoi Seiskalle BB:stä saamansa positiivisen palautteen yllättäneen hänet talosta poistuttuaan.

- Se oli imartelevaa, ja jotkut tulivat juttelemaan kadullakin. Olen toki jo aiemmin ollut julkisuudessa, että sinällään se ei tullut yllätyksenä. Edelleen saan käydä samalla tavalla rauhassa Prismassa kuin aiemminkin.

Markkua ilostuttikin enemmän palautteen sävy. Somessa häntä kehuttiin BB:n aikana muun muassa herrasmieheksi ja unelmavävyksi.

Unelma lentämisestä elää

BB-talossa Salkkarit-näyttelijä puhui usein suorittamastaan yksityislentäjän lentolupakirjasta ja unelmastaan edetä ammattilentäjäksi. Unelma on yhä väkevästi elossa.

- Elämässä pitää tavoitella monia asioita. En halua vanhana muistella, että jotakin haaveilemaani jäi tekemättä. Salkkareissa näytteleminen on onneksi sellaista, että pystyn sen ohella jatkamaan lentäjäopintojani, Markku kertoo Seiskalle.

Markku jakoi Instagram-tilillään vuonna 2019 ilouutisen lentolupakirjastaan.

-  Joulu tuli tänä vuonna aikaisin, kun läpäisin PPL (A) -kokeen 6.12.2019, Markku kirjoitti tuolloin vapaasti suomennettuna lentolupakirjatentistään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markku Pulli (@markkupulli)

Lue myös: Näin Markku Pulli aikoo juhlistaa hopeaansa: "Olen hyvällä fiiliksellä"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »