fbq
Maria Nordin

Maria Nordin hehkuu raskausonnea upeissa bikinikuvissa - katso!

Arkkitehti Maria Nordin ja hänen aviomiehensä Reino Nordin paljastivat viime viikonloppuna odottavansa perheenlisäystä. Avioparilla on entuudestaan kaksi lasta, joten tänä syksynä perheestä tulee viisilukuinen.

Reino ja Maria Nordinin iloinen yllätys: Vauva tulossa! 

Perhe nauttii parhaillaan auringosta ja rentoutumisesta Thaimaassa. 

 

#raskaana #pregnant #thailand #12weekspregnant

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu

- Edellisillä kerroilla en myöskään olisi varmasti lähtenyt kuukauden matkalle kaukomaille. Mutta täällä sitä nyt ollaan. Olemme viikon aikana käyneet jo pitkillä veneretkillä snorklaamassa, thai-nyrkkeilykurssilla, ajaneet polkupyörillä ja samalla skootterilla koko perhe, meloneet autioille saarille ja syöneet superherkullista thairuokaa, pidelleet meritähtiä kädessä ja vaikka mitä, Maria pohtii blogissaan raskaudesta ja ulkomaanmatkasta. 

KATSO MYÖS: REINO NORDIN KUVASI MARIA-VAIMONSA SENSUELLISTI ERIKOISESSA UIMAPUVUSSA: KAUNIS KUVA HERÄTTÄÄ HUOMIOTA - KATSO!

 

Plans for today: Beach. Coconut. #raskaana

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu

Maria on julkaissut matkalta asiaan kuuluvia bikinikuvia, jotka alun perin nostivat raskaushuhut liikkeelle. 

- Tuntuu ihan höpsöltä tiedottaa asiasta näin, mutta kai se pitää jossain vaiheessa joka tapauksessa tehdä. Julkaisin tänään muutaman kuvan täältä Thaimaasta, jossa olemme perhelomalla koko tammikuun. Ilmeisesti joku alkoi kuvieni perusteella analysoida vatsanseutuani, sillä kuulin että Jodelissa (Jodel on jonkinlainen juoruilu-some) käydään keskustelua siitä, olenko raskaana. Ja olenhan minä! Ja se on ihanaa!

 

Kyllä, olen raskaana. Blogissa siitä muutama ajatus! ? Osoite profiilissa.

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu