fbq
Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen boheemikoti myyntiin: liki miljoonan euron hintalappu - katso kuvat! | Seiska
Kotimaa
06.10.2021 16:21
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram
Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco
Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen boheemikoti myyntiin: liki miljoonan euron hintalappu - katso kuvat!
Kotimaa
06.10.2021 16:21
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto & Instagram

Taiteilijapariskunta Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen ovat laittaneet Helsingin keskustassa sijaitsevan kotinsa myyntiin.

Manuela ja Tuure kaupittelevat 122 neliön Helsingin-kotiaan peräti 950 000 eurolla. Huoneiston neliöhinnaksi tulee 7 786 euroa. Neliöhinnaltaan asunto on alueen yksi kalleimmista myynnissä olevista huoneistoista. 

Asunto on myynnissä Etuovi.com-sivustolla. Manuela kertoi asunnonmyynnistä Instagram-tilillään

- Meidän ihana tunnelmallinen perhekoti on nyt myynnissä Katajanokalla, Manuela kirjoitti kaksi viikkoa sitten. 

Päivityksessä oli myös kuvia pariskunnan boheemista kodista.

Lue myös: Tunteet räiskyvät! Tuure Kilpeläinen yhteiselosta Manuela Boscon kanssa: Liittomme on vuoristorataa

Myyntiuutisesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

 

Kädenjälki näkyy

Manuelan ja Tuuren arvoalueella sijaitseva asunto on ensimmäisessä kerroksessa. Huoneisto on jo aiemmin yhdistetty kahdesta asunnosta ja sitä mainostetaan rivitalomaisena asumismuotona. 

Asunnon melko messevä hinta perustuu arvatenkin asunnon erikoiseen sijaintiin, sillä sisäpihalla sijaitsevan huoneiston toisen sisäänkäynnin yhteydessä on terassi ja kuraeteinen.

Kauppaehtoihin kuuluvat muun muassa terassikalusteet, vaikka terassia ei ole yhtiöjärjestyksessä osoitettu kyseiselle asunnolle.

Kodin sisustuksessa näkyy taiteilijapariskunnan kädenjälki, muun muassa seinien värityksessä. Useissa huoneissa seinillä on samaa sävymaailmaa kuin Manuelan tauluissa, vaaleanpunaista ja mintunvihreää. 

Lue myös: Helsingin värikkäin äiti! Manuela Boscon hipahtava mammatyyli käänsi katseita – kuvat!

 

Kakkoskoti on tuttu tv:stä

Pariskunnalla on käytössään myös perheen kakkoskoti, joka sijaitsee Inkeroisissa. Kakkoskoti on tuttu tv:stä, sillä se esiteltiin vuosi sitten Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Manuela ja Tuure salamarakastuivat neljä vuotta sitten. Kun seurustelua oli kestänyt yhdeksän kuukautta, he menivät naimisiin. Heillä on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2019 syntynyt tyttö.

Kaikkiaan pariskunnan uusioperheeseen kuuluu viisi lasta, sillä sekä Manuelalla että Tuurella on kaksi lasta aiemmista liitoistaan.

Lue myös: Kurkkaa Manuela Boscon ja Tuure Kilpeläisen kotiin – sisustusdilemma iski: ”Sininen vai vaaleanpunainen sohva?”