fbq
manuela bosco

Manuela Bosco pudotti pommin: ero lastensa isästä Kasimir Baltzarista!

Ex-urheilija, nykyisin taiteilijana ja ruokakirjailijana tunnettu Manuela Bosco on eronnut lastensa isästä Kasimir Baltzarista. Manuela ilmoitti asiasta Facebook-päivityksellä.

- Haluamme ilmoittaa ystäville ja läheisille, että olemme pitkän ja raskaan harkinnan jälkeen päättäneet erota puolisoina Kasimirin kanssa. Jatkamme yhteistä matkaa perheenä: kahden ihanan lapsen vanhempina, läheisinä ystävinä ja kollegoina. Emme tule kommentoimaan asiaa julkisesti nyt, emmekä myöhemmin millään tavoin. Kiitämme tuestanne, Manuela kirjoittaa.

Kasimir on näytellyt esimerkiksi Suomen Kansallisteatterissa sekä Salkkari-elokuvassa Nightmare - painajainen merellä. Kasimir on kirjailija Veijo Baltzarin poika.

kasimir

Vielä helmikuussa Manuela kertoi Seiskalle potevansa vauvakuumetta.

Kahden lapsen äiti Manuela Bosco paljastaa: Minulla on vauvakuume!

Manuelalta tuli hiljattain myös kasviskeittokirja Vegemania. Lisäksi häneltä odotetaan peräti kahta taidenäyttelyä kesälle, minkä lisäksi hän kirjoittaa sekä tekee töitä näyttelijänä. Kaikesta huolimatta Manuela on laittanut perheen ykkössijalle elämässään.

- Haluan olla vahvasti läsnä lapsilleni. Kun menen ateljeelle tai kuvauksiin, saan käännettyä työmoodin nopeasti päälle, mutta kotona töiden tekeminen on vaikeaa. Kotona ollessa pyrin siihen, etten juurikaan käyttäisi sosiaalista mediaa, että pystyisin keskittymään täysillä perheeseeni, Manuela kertoi Seiskalle helmikuussa.

Rengastettu Manuela Bosco viimeisillään raskaana – vau, mikä vauvamasu!