fbq
Malla Malmivaara ja Lauri Tilkanen

Malla Malmivaaran tytär Osla, 13, näyttelee jälleen äitinsä rinnalla: Suostui lopulta rooliin!

Elokuva Suomen kaikkien aikojen rakastetuimmasta laulajasta Olavi Virrasta nähdään valokankaalla syksyllä 2018. Olavi Virta -elokuvan kuvaukset aloitetaan kesäkuussa Nakkilassa ja tänään tiistaina elokuvan näyttelijät paljastettiin Helsingissä.

Itse Olavi Virtaa näyttelee Lauri Tilkanen ja hänen puolisoaan Irene Virtaa Malla Malmivaara. Molemmat näyttelijät ovat itsekin musikaalisia.

Malla nähtiin muutama vuosi sitten Mustat lesket -draamassa, jossa näytteli myös hänen tyttärensä Osla. Nyt 13-vuotias teinityttö nähdään jälleen äitinsä rinnalla, kun hän näyttelee Virtojen vanhinta tytärtä.

- Osla oli kiinnostunut projektista ja sopi sen ikähaarukkaan. Hän kyseli tarkasti, mistä produktiossa on kyse, mutta suostui lopulta. Hän on todella kiinnostunut alasta ja silla tavalla todella tiedostava. Ei hän ihan mihin tahansa lähde mukaan, Malla kertoo iloisesti.

Myös Malla samastuu roolihahmoonsa. 

- Ihana näytellä naista, jolla on voimakas persoona. Sillä tavalla, että selvästi nuoresta asti hän ei ole ollut mikään mielistelijähahmo. Hän on nuoresta asti rakastanut täysillä ja vaalinut sitä. Hän toimii itsenäisesti, tekee töitä ja hänellä on oma ura, Malla valottaa.

Elokuvan ohjaa Timo Koivusalo