fbq
Maisa Torppa

Maisa Torppa avautuu rikosepäilystään: "Elämä on aika älyttömän ihanaa!"

Maisa Torppa julkaisi tänään maanantaina onnea huokuvan päivityksen. Maisa kertoo päivityksessään, että häneen kohdistuneet rikosepäilyt ovat olleet perättömiä.

- Loppuvuonna 2020 oli poliisille tehty minusta rikosilmoitus, jossa väitettyjä nimikkeitä oli vahingonteko ja laiton uhkaus. Asiaa käsiteltiin ihan kohtuuttomasti julkisuudessa. Ilmoituksen tekemisen ja annettujen haastatteluiden motiivi oli aika selvästi halu saada mulle paha mieli ja mainehaittaa. Ei ole salaisuus, että viimein huhtikuussa 2023 sain mustaa valkoisella, että rikosepäily osoittautui perättömäksi. Asia on loppuunkäsitelty, Maisa kirjoittaa.

- Viimeisen 2,5 vuoden teemabiisi on ollut Abban - The Winner Takes It All, ja kaikki on mennyt sen tahtiin enemmän, kuin parhaiten päin. Elämä on aika älyttömän ihanaa! Maisa hekumoi päivityksessään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska uutisoi syksyllä 2021 usean eri lähteen vahvistamana, että Maisaa epäiltiin alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta. Rikosepäily kohdistui marraskuussa 2020 tapahtuneeseen välikohtaukseen. Lisäksi Maisan epäiltiin rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja.

Epäiltyinä rikosnimikkeinä jutuissa olivat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Seiskan tietojen mukaan Maisa oli käynyt kuulusteluissa rikoksesta epäiltynä.

Maisa Torpan epäillään uhanneen lasta puukolla – poliisi käynnisti esitutkinnan