fbq
Kotimaa
06.10.2021 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Discovery +
Maisa Torppa
Maisa Torpan esiintyminen Gossip Moms Suomi -ohjelmassa aiheuttaa ex-ystävissä myötähäpeää – ”Hän on itse vastuussa ongelmistaan”
Kotimaa
06.10.2021 06:04
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Discovery +

Viime viikolla uutisoitiin, että kohublondi Maisa Torppaan, 30, liittyvä rikostutkinta on edennyt. Useat eri lähteet vahvistavat, että Maisaa epäillään alaikäiseen lapseen kohdistuvasta uhkailusta.

Rikosepäily kohdistuu marraskuussa 2020 tapahtuneeseen välikohtaukseen. Lisäksi Maisan epäillään rikkoneen teräaseella lapsen vaatteita ja leluja.

Epäiltyinä rikosnimikkeinä jutuissa ovat laiton uhkaus ja vahingonteko.

Lue lisää: Maisa Torpan rikosepäilyn rajut yksityiskohdat: silpoi lapsen lelut ja vaatteet puukolla

Todistajat kertoivat Seiskalle luovuttaneensa poliisille Maisa Torpan syytteitä tukevaa aineistoa.
Todistajat kertoivat Seiskalle luovuttaneensa poliisille Maisa Torpan syytteitä tukevaa aineistoa.

Sarja ihmetyttää

Entiset ystävät ihmettelevät Maisan osallistumista Discovery-kanavan Gossip Moms Suomi -uutuussarjaan. Lähteiden mielestä kohublondin esiintyminen sarjassa aiheuttaa heille myötähäpeää.

– Maisa selittää sarjassa, kuinka muut ovat pilanneet hänen elämänsä, mutta hän ei ymmärrä, että hän on itse vastuussa ongelmistaan, ex-ystävät tuumaavat.

Netissä paljon pyörineellä trailerilla Maisa kyynelehtii, että ”yksi ihminen on pilannut hänen elämänsä.”

– Olemme kovasti miettineet, että kukakohan se ”yksi ihminen” on, kun meitä on tässä ainakin 15 entistä ystävää. Olemme tulleet siihen tulokseen, että Maisa on mielessään niputtanut meidät kaikki yhdeksi ja samaksi henkilöksi, jota syyttää kaikista vastoinkäymisistään, ex-ystävät päivittelevät.

Maisa esiintyy Gossip moms Suomi -tv-sarjassa.
Maisa esiintyy Gossip moms Suomi -tv-sarjassa.

Lue myös: Maisa Torpan ympärillä oleva kohu paisuu: Häiriköi yhä ex-työkaveriaan – ”Täysin pimeää käytöstä”

Välit poikki ystäviin

Seiska paljasti vuodenvaihteessa, että Maisalla meni railakkaiden pikkujoulujen jälkeen jälleen kerran koko kaveriporukka uusiksi. Kohukaunottaren ja nyt jo entisten ystävien välit kiristyivät joulun tietämillä niin pahoin, että useat henkilöt tekivät Maisasta rikosilmoituksia.

Lue myös: Toimittajan kommentti Maisa Torpan rikosepäilystä: Vaikenemisen aika on ohi – Maisan elämä on räjähtelevä ruutitynnyri

Tässä yhteydessä poliisi alkoi selvittää, oliko Maisa syyllistynyt laittomaan uhkaukseen ja vahingontekoon. Samalla useat eri henkilöt pyysivät poliisia tutkimaan, oliko julkkisblondi tehtaillut perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

Ota Seiskan paparazzi Panu Hörkkö seurantaan Instagramissa!