fbq
Kotimaa
19.02.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Mailis Penttilä
Mailis Penttilä paljasti upean raskausvatsansa somessa - kehuja sateli, mutta eräs seuraaja huomasi kuvassa muutakin
Kotimaa
19.02.2021 16:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Leipurikaunotar Mailis Penttilä ihastuttaa tuoreissa raskauskuvissaan, jotka hän julkaisi seuraajiensa iloksi sosiaalisessa mediassa.

Mailis poseeraa päivityksessään kahdessa kuvassa, joissa hehkuvan äidin pyöristynyt masu pääsee kauniisti esille. Ei siis ole lainkaan yllättävää, että Koko Suomi leipoo -ohjelman kautta julkisuuteen nousseen Mailisin kuvakommenttiosio täyttyi lukuisilla kehuilla ja rakkausemojeilla. Raskaudestaan Mailis kertoi joulukuussa Instagram-tilillään.

Suosituimmissa kommenteissa Mailisia kuvailtiin sanoilla "ihana", "upea", "kaunis", "uskomaton", "hehkeä", "mieletön" ja "wau".

Lue myös: Jättiyllätys! Leipuripovipommi Mailis Penttilä on raskaana - julkaisi vauvauutisen upeilla kuvilla: "Suuri seikkailu alkaa!"

Eräs kommentoija kiinnitti vatsanseudun ihastelun lisäksi huomionsa myös toisaalle, nimittäin kaunottaren näyttävään hiuskuontaloon.

- Vitsit toi sun tukka on kyllä upee! kuului sydänsilmäemojien kera lähetetty ylistävä kirjoitus.

Mailis on ollut avomiehensä, miljonääriliikemies Pekka Koskisen kanssa yhdessä noin seitsemän vuotta. Tuleva lapsi on parin ensimmäinen yhteinen.

Vuosi sitten Pekka kertoi Seiskalle, että parin yhteinen arki on kiireitä täynnä. Koskinen on sijoittanut rahojaan menestyksekkäästi muun muassa ravintolabisnekseen, arvopapereihin sekä kiinteistöihin. Tällä hetkellä Mailis puolestaan on keskittynyt opiskeluihinsa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »