fbq
Tero Vesterinen.

Maaginen hetki iski Tero Vesterisen tajuntaan Elämäni biisi -kuvauksissa – suosikkilaulajassa vipelsi kylmät väreet: ”Silloin viimeistään tajuaa…”

Yle TV1:n supersuosittu Elämäni biisi -musiikkiohjelma on ansainnut paikkansa suomalaisten sydämissä. Toimittaja Katja Ståhlin mestarillisesti luotsaamaa ohjelmaa on esitetty kesästä 2019 ja lisää jaksoja on luvassa.

Elämäni biisi -ohjelmassa vaihtuvat studiovieraat arvuuttelevat, kenen ”elämän biisi” milloinkin kuullaan. Lopuksi sekä vieraille että tv-katsojille paljastuvat oikeat vastaukset, joiden lomassa kuullaan myös tarinat kappaleiden takana.

Korkealaatuisista musiikkiesityksistä vastaavat maamme eturivin artistit, mutta solistien kokoonpano on hieman vaihdellut tuotantokausien välillä. Viime syksynä Elämäni biisi -lavan otti haltuun muusikko Tero Vesterinen.

– Se oli tosi hieno kokemus. Tietysti se myös jännitti aika paljon, mutta ohjelman kuvauksissa on ihan huippumeininki, Tero kehuu Seiskalle Urheilugaalan punaisella matolla.

Jukka Jalosen Sari-vaimo sädehti kultamekossa – mestarivalmentaja paljasti hauskan kotitarinan Riihimäeltä: ”Vaimo sen sitten kehitteli”

Tero Vesterinen viihtyi viime viikon torstaina järjestetyssä Urheilugaalassa.
Tero Vesterinen viihtyi viime viikon torstaina järjestetyssä Urheilugaalassa.

Vesterinen Yhtyeineen -nimikko-orkesteristaan tuttu Tero jakaa runsaasti kunniaa Elämäni biisi -bändille, jota luotsaavat orkesterinjohtaja Kalle Torniainen sekä kosketinsoittaja Lenni-Kalle Taipale.

– He liidaavat bändiä tosi hyvällä tatsilla. Siellä on kaikin puolin mukava meininki. Aika nopeasti sinne solahti porukkaan mukaan.

Hätkähdyttävän kaunis huippuhiihtäjä! Vilma Nissisen, 25, iltapuvun halkio huitelee yläreidessä asti – lähettää innokkaille terveisiä: ”Ainahan sitä voi kokeilla onneaan”

Tero korvasi solistina Pepe Willbergin, joka nähtiin ohjelmassa alusta asti. Jännänä kuriositeettina juuri Pepe oli se, joka esitti Teron elämän biisin, kun tämä vieraili ohjelmassa jokunen vuosi sitten.

Katja Ståhlin luotsaama Elämäni biisi lukeutuu kotimaisten viihdeohjelmien kärkipäähän.
Katja Ståhlin luotsaama Elämäni biisi lukeutuu kotimaisten viihdeohjelmien kärkipäähän.

– Elämäni biisi oli Agentsin Salattu suru. Se oli todella ässäveto Pepeltä.

Tero Vesteristä on totuttu kuulemaan suomalaisena tunteiden tulkkina, mutta Elämäni biisissä mies revittelee myös englanniksi. Onpa hän hoilannut ranskaksikin – ja millä tavalla. Tulkinta La Bohème -kappaleesta sai somen suorastaan sekaisin.

– On oikeasti innostavaa päästä vetämään aika oveliakin biisejä. Eivät ne kaikki välttämättä ole omia suosikkibiisejä tai edes sellaisia kappaleita, joita edes tietäisi.

Juha Mieto mykistyi 185-senttisestä urheilijablondista – Kristiina Mäkelältä hersyvä kuitti: ”Onhan se kieltämättä näky, kun tällainen pitkä daami…”

Tamperelaisella tv-studiolla tulee kuulemma usein suorastaan maagisia hetkiä, jolloin suosikkilaulajalla vilistävät kylmät väreet.

– Se on se hetki juuri ennen ohjelman alkua. Joka kerta kun lähetys alkaa, silloin viimeistään tajuaa, että tämä kyseinen biisi on jollekin ihmiselle tosi tärkeä. Siitä saa vielä sellaisen ekstralatauksen laulamiseen.

Ohessa Teron Elämäni biisi -veto ranskaksi: