fbq
Kotimaa
01.01.2022 13:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Samuli Edelmann
Lukot jäässä?! Samuli Edelmann bongattiin myöhäisiltä ostoksilta – kuva!
Kotimaa
01.01.2022 13:04
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann bongattiin myöhään viime viikon maanantaina Matinkylän Nesteeltä Espoosta.

– Samulin matkaan lähti purkki lukkosulaa, joten artistin autossa taisivat ovet olla jäätymisvaarassa, bensa-asemalla pohditaan.

Samuli Edelmann

Lue myös: Samuli Edelmann paljasti kohukirjassa tunteensa Katariina Kaituetta kohtaan – paljonkertovat muhinointikuvat viime syksyltä!

Kohukirja

Viime syksynä Samulista julkaistiin kirja nimeltä Samuli – Pimeydestä valoon. Johannes Lahtelan kirjoittamassa kohuteoksessa artisti kertoo muun muassa suhteestaan alkoholiin, naisiin ja muihin addiktioihinsa.

Mulla on addiktiivinen suhde myös uhkapeleihin, syömiseen ja seksiin. Monet riippuvuudet ovat piinanneet mua raittiinakin. Kun pääsin viinasta eroon, saatoin pahimmillaan pelata kaksitoista tuntia päivässä, Samuli kuvailee kirjassa.

Lue lisää: Samuli Edelmann uutuuskirjassa addiktioistaan: ”Mulla on ollut pakonomainen tarve valloittaa uusi nainen toisensa perään”

Vuonna 1997 Samuli eli Pariisissa silloisen naisystävänsä huippumalli Vera Jordanovan kanssa. Suhteen päättäneen ryyppyreissun tapahtumat kuvataan kirjassa raadollisesti.

Samuli oli unohtanut, mitä oli tapahtunut. Jotenkin hän oli päätynyt takaisin Veran luo. Hänen kasvonsa olivat veressä ja paita repeytynyt. Oliko joku lyönyt häntä? Oliko hän lyönyt jotakuta? Hän soperteli nyyhkyttäen: ”Mut hakattiin… Mä en tajuu…” Vera talutti Samulin sängylle, haki pyyhkeen, kostutti sen vedellä ja pyyhki verta pois, kirjassa taustoitetaan.

Lue lisää: Uutuuskirja: Samuli Edelmannin ja huippumallin pitkä parisuhde päättyi roisilla tavalla – laulaja joi rakkaansa hajuvedet

Nainen aloitti rauhallisesti, mutta sanat kiihtyivät täydeksi huudoksi: ”Se on jo ihan liikaa, että sä oot jatkuvasti pettänyt mua… Sä joit eilen mun hajuvesiä! Ja nyt sut on hakattu… Sä olet sairas. Mä en jaksa enää.” Samuli nukahti Veran itkuun. Seuraavana päivänä he erosivat, kirjassa kuvaillaan.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »