fbq
Linda Manuella

Linda Manuellalta julkinen anteeksipyyntö: "Oli todella lapsellista ja tarpeetonta"

Räppäri Williamin eli Ville Virtasen, 26, kanssa vastikään kihlautunut Linda Manuella, 29, pyysi anteeksi rajua purkaustaan.

Linda ilmaisi alatyylisiä mielipiteitään rakkaansa exästä, fitnesstähti Sonja Aiellosta, 23. Tiktok-livessä ollut Linda sai kommentteja, jossa käyttäjät mainitsivat chatissä erilaisissa yhteyksissä Sonjan nimen. Lopulta Linda hermostui ja kysyi seuraajiltaan ’’Miks ton hullun nimeä huudellaan täällä?’.

Linda Manuellalta alatyylinen purkaus Sonja Aiellosta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt Linda on pyytänyt tapahtumaa anteeksi. 

- Mietin, kommentoinko lainkaan eilistä episodia, mutta mulla on kuitenkin ollut tapahtuneesta todella paha mieli, joten haluan pyytää anteeksi mun inhottavaa käytöstä, vaikuttaja aloittaa kirjoituksen Instagram-tarinassaan.

Hän nostaa esille sanomansa kommentin Sonjasta, jonka jälkeen jatkaa:

- Oli todella lapsellista ja tarpeetonta multa kommentoida ketään hulluksi. Mä en tiennyt, että se kuului kameraan, eikä ollut todellakaan tarpeellista. Se oli multa tosi impulsiivinen reaktio moniin asiattomiin kommentteihin ja mua hävettää, että mun pää ei kestänyt sitä spämmäämistä, ja menin päästämään tuollaisen typerän ja inhottavan sammakon suustani.

Linda myös sanoo olevansa tapahtuneesta pahoillaan sekä järkyttynyt. Hän sanoo aiheen olevan todella raskas. Linda on myös kokenut ahdistusta tapahtuneista asioista, ja sanoo, ettei missään nimessä "hyväksy sellaista".

Kihlat! Linda Manuella ja William menevät naimisiin

Aiemmin Seiska on uutisoinut, että Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin maaliskuussa Williamin hakeneen lähestymiskieltoa ex-rakkaalleen Sonjalle. Lähestymiskielto oli peruja rikosilmoituksesta, jonka William oli tehnyt Sonjasta. Poliisi tutkii väitettä, jonka mukaan fitnesskaunotar Sonja olisi lyönyt räppäriä puhelimella päähän verisin seurauksin vuonna 2021.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Instagram-tarinassaan Linda pahoittelee vielä uudelleen käytöstään.

- Vaikka olisin mitä mieltä tapahtuneista asioista, ne eivät kuulu someen. Olen todella pahoillani ja haluan ottaa omasta käytöksestäni täyden vastuun sekä pyytää julkisesti anteeksi Sonjalta lapsellista käytöstäni, hän päättää.

Juuri kihlautunut Linda Manuella tuhlasi tosi-tv-voittorahansa ökykihartimeen