fbq
Linda Manuella ja William

Linda Manuellalta alatyylinen purkaus Sonja Aiellosta

Räppäri Williamin eli Ville Virtasen, 26, kanssa vastikään kihlautunut Linda Manuella, 29, ilmaisi mielipiteitään rakkaansa exästä, fitnesstähti Sonja Aiellosta, 23.

Räppärimiehen ja kahden kaunottaren kolmiodraamassa on tapahtunut käänteitä puoleen ja toiseen. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin maaliskuussa, että William oli hakenut lähestymiskieltoa ex-rakkaalleen Sonjalle.

Pakkomielle räppäristä? William haki Sonja Aiellolle lähestymiskieltoa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähestymiskielto oli peruja rikosilmoituksesta, jonka William oli myös tehnyt Sonjasta. Poliisi tutkii väitettä, jonka mukaan fitnesskaunotar olisi lyönyt räppäriä puhelimella päähän verisin seurauksin vuonna 2021.

Kihlat! Linda Manuella ja William menevät naimisiin

Mutta mitä mieltä on Williamin tuore kihlattu rakkaansa exästä?

Somevaikuttaja, Williamin nykyinen rakas Linda avasi ajatuksiaan Sonjasta juuri tapahtuneessa TikTok-livessä. 

Lindan live-videon aikana kommentoijat mainitsivat chatissä erilaisissa yhteyksissä Sonjan nimen. Lopulta Linda hermostui ja kysyi seuraajiltaan ’’Miks ton hullun nimeä huudellaan täällä?’.

Sonja Aiello osoitti mieltään Williamin keikalla − exän raju pilkkalaulu oli liikaa?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lindan äkäinen purkautuminen on herättänyt keskustelua useilla eri somealustoilla. Osa somekansasta kuvailee Lindan käytstä lapselliseksi.

- Lindalla oli mahdollisuus valita kypsä ja sivistynyt tie, harmi että alentui tuollaiseen. Näyttipähän todellisen minänsä seuraajilleen, joku kommentoi Lindan käytöstä Jodelissa.

Ennen Williamin ja Lindan rakastumista yhdistettiin räppärimies myös toiseen fitness-kaunottareen, Erna Huskoon. Heidän välistä suhdetta ei kuitenkaan koskaan vahvistettu kummankaan puolesta.