fbq
20220825, Helsinki. Priscilla-musikaalin ensi-ilta.Laura Voutilainen.
20220825, Helsinki. Priscilla-musikaalin ensi-ilta.Laura Voutilainen.

Laura Voutilaisen kokemus herätti tunteita: "Tuskaa" – rehelliset kuvat

Lauran upea matka nosti esiin monenlaisia mietteitä.

Laulala Laura Voutilainen, 48, oli hurjalla vaelluksella.

Viikko sitten Laura ilmoitti seuraajilleen, ettei hänestä tule kuulumaan somessa.

Nyt Laura kertoo kokemuksestaan Instagram-tilillään rehellisen kuvasarjan kera. Laulaja on patikoinut Kevon jylhissä maisemissa Lapissa. Syksyinen luonto ja siellä retkeily ovat nostaneet monenlaisia tunteita pintaan.

- Kevo valloitettu! Tää kuvasarja yrittää kertoa mitä koettiin, ja tosiaan KAIKKEA saatiin. Aurinkoa, ruskaa, tuskaa, sadetta, tuulta, energian puutetta, rinkan purkamista ja täyteen tunkemista, uusia taitoja, ihmeellisiä maisemia, ahavoitunutta naamaa, kostean ja kylmän yön kestämistä ja paljon muuta, Laura luettelee kuvatekstissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laura Voutilainen viihtyi Savonlinnan yössä: tanssia ja pusuttelua – kuva!

Risrtiriitaisiakin ajatuksia tuli vaelluksen myötä, sillä laulaja ei tiedä, olisiko valmis lähtemään reissuun uudelleen.

- Vielä tunnustelen että tekisinkö uudestaan..- ainakin musiikki kuulostaa ihanalta kun sitä ei ole kuullut missään viikkoon, ja työn touhuun tarttuminen tuntuu nyt mahtavalta!! Ihanaa syysviikkoa kaikille, Laura kirjoittaa.

Kuvasarjasta näkee, millaista vaelluksella oli. Ensimmäisessä otoksessa laulaja poseeraa onnellisen näköisenä veden äärellä. Otoksissa näkyy upeita ruskamaisemia.

Toiseksi viimeisessä kuvassa Laura on tunkemassa keppiä telttakankaan sisuksiin, ja viimeisessä hän katsoo kameraan tukka aivan pystyssä. 

Kuvia voi ihastella alta olevasta upotukesta painamalla oikeanpuoleista nuoli-ikonia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laura Voutilaiselta yllättävä ilmoitus seuraajilleen: "Must ei kuulu viikkoon"