fbq
Laulajatähdellä on mieli maassa – Ellinoora etsii iloa elämäänsä kotikonstein: ”Etäelämään kyllästyneenä, ajattelin opetella…” | Seiska
Kotimaa
26.03.2021 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Timo Korhonen
Ellinoora
Laulajatähdellä on mieli maassa – Ellinoora etsii iloa elämäänsä kotikonstein: ”Etäelämään kyllästyneenä, ajattelin opetella…”
Kotimaa
26.03.2021 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram, Timo Korhonen

Emma-pystillä palkittu laulajatähti Ellinoora kertoi kokevansa alakuloisuuden tunteita. 

Viime vuoden Emma-gaalassa vuoden naisartistiksi valittu muusikko kuvailee tuntemuksiaan persoonallisella tyylillään vertauskuvilla omalla Instagram-tilillään. 

- Vähän pilviä minun taivaalla, mutta kyllä se siitä, Ellinoora kertoo.

Lue myös: Laulaja Ellinooran bisnes hurjassa nosteessa – voitto viisinkertaistui!

Kulunut vuosi on alkanut painaa hänen mieltään, koska maanläheisen muusikon maailma on koronaviruspandemian takia muuttunut paljonkin. Värikkäästä pukeutumisestaan tunnettua laulajaa häiritsee vaatteet, joissa hän on aikansa viettänyt. 

- Liian pitkään mustissa legginsseissä ja poolopaidoissa pyörineenä ja etäelämään kyllästyneenä ajattelin opetella taas löytämään ilon pukeutumiseen, hän tarkentaa.

Ellinooran kuvan asukokonaisuuden inspiraation lähde oli miljoonien rakastama kirja- ja elokuvasarja Harry Potter, minkä takia hänen asunsa hieman muistuttaa brittiläistä koulupukua. Muusikko paljastaa myös, että hän käytti vastaavanlaista liiviä ala-asteikäisenä jatkuvasti. 

Haluaa olla aito

Muusikko paljasti viime vuoden Emma-gaalassa Seiskalle, mistä hän ei halua ikinä päästää irti.

– Haluan olla aito, enkä esimerkiksi peittää sitä, että meinasin astua mekkoni helman päälle ja kaatua suorassa Emma-lähetyksessä, Ellinoora kertoi.

Lue lisää: Ellinoora nauttii supersuosiosta – pitää kiinni yhdestä asiasta: Haluan olla inhimillinen!

Aitoutta korostava laulaja haluaa säilyä mahdollisimman hyvänä esikuvana ihailijoilleen. Kappaleillaan hän haluaa kertoa elämästä sen kaikkine hyvine ja huonoine puolineen.

– Haluan olla inhimillinen. Elämä on paljon muutakin kuin pelkkiä hyviä asioita. Mahtavaa, jos pystyn koskettamaan ihmisiä taiteellani, kertomalla elämän monimuotoisuudesta. Jokainen voi tehdä, mitä haluaa.

Ellinoora          Emma Gaala 2020-02-08
Emma-gaala siirtyi tänä vuonna toukokuulle. Kuva Pasi Murto.

Lue myös: Laulaja Ellinoora rypee taiteilijan tuskassa – ”Stressaantuneena olen ahdistunut!”

20191212, Helsinki. Emma Gaalan lehdistötilaisuus Tavastialla. Kuvassa Ellinoora.
Laulaja viihtyy pinkissä värissä. Kuva Timo Korhonen.