fbq
Kotimaa
18.11.2021 12:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto
Sonja Lumme
Laulaja Sonja Lumme iloitsee surun keskellä: meille on tulossa perheenlisäystä!
Kotimaa
18.11.2021 12:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Pasi Murto

Laulaja Sonja Lumme, 60, kertoo kuulumisistaan Emmy-vaateverkkokaupan juhlatilaisuudessa hotelli St. Georgessa Helsingissä.

- Meille on tulossa perheenlisäystä vielä ennen joulua. Saamme vihdoin pienen kissan. Se ei ole rotukissa, vaan ihan parasta laatua, eli maatiainen, kissaihmiseksi tunnustautuva Sonja paljastaa.

Iloisen uutisen taustalla on kuitenkin menetys, joka tuntuu edelleen Sonjan mielessä.

- Tässä korona-aikana meidän Aino-kissamme yllättäen menehtyi. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se oli ihan terve, ja yhtäkkiä se lähti, ihan tunnissa. Me jäimme silmät suurina miettimään, että mitä oikein tapahtuu.

TEETTI RUUMIINAVAUKSEN

Syynä Sonjan kissan kuolemaan oli sydänvika. Lemmikillä oli ollut jossain vaiheessa sydänlihastulehdus, josta kukaan ei kuitenkaan ollut tiennyt mitään.

- Se vaivasi minua niin paljon, että teetin ihan ruumiinavauksen saadakseni selville, että en kai minä ole tehnyt mitään väärin. Mutta ei siinä ollut mitään epäselvää sitten.

- Olemme surreet ja murehtineet sitä tässä, emmekä ole jaksaneet ajatella jatkoa sen kummemmin. Mutta nyt sitten osui tällainen iloinen asia kohdalle surkean korona-ajan päätteeksi.

Laulaja saa uuden lemmikkinsä juuri ennen joulua, kun se on luovutusikäinen.

- Saa se kiivetä joulukuuseen. Meillä ovat kissat aina saaneet tehdä ihan mitä lystää! Sonja päättää iloisena.

Sonja Lumme
Sonjalta ilmestyy keväällä uusi puutarhakirja, josta kuullaan varmasti lisää myöhemmin.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »