fbqLaulaja Eini piti puhuttelun itselleen: Sanoin, että jumalauta nainen! | Seiska
Eini

Laulaja Eini piti puhuttelun itselleen: Sanoin, että jumalauta nainen!

Kotimaa | 17.09.2021 22:25

On kulunut tasan 40 vuotta siitä, kun diskokuningatar Eini osallistui Syksyn sävel -kilpailuun kappaleella Kulta rakas. Tuolloin ei voitto osunut kohdalle, mutta tämän vuoden esityskappaleen lyriikka osui artistia suoraan sydämeen.

– Biisissä lauletaan juuri siitä, mistä puhun koko ajan. Ensin ihminen on kiltti miellyttäjä, sitten hän tulee tienhaaraan ja ottaa elämänsä omaan haltuun, Eini kuvaili.

Eini

Lue myös: 60 vuotta täyttävän Einin tyyli muuttunut seksikkäämmäksi – kuvat laulajakaunottaren uralta!

Laulaja kohtasi oman tienhaaransa täyttäessään 40 vuotta. Lapsuudestaan lähtien kiltin tytön syndroomasta kärsinyt nainen piti tuolloin tiukan puhuttelun itselleen.

– Sanoin, että jumalauta nainen. Pitääkö sun vielä 40-vuotiaana kysyä lupa, mitä ja miten tehdä ja tuntea. Lapsesta lähtien olin ollut kiltti, mukava ja elänyt, kuten haluttiin, Eini totesi päättäväisesti. Omille lapsilleen Eini on opettanut, että omien siipien kantavuuteen kannattaa luottaa.

– Jos jokin menee vikaan, niin siitä oppii. Lapsilleni olen aina sanonut, että pitävät omaa puoltaan ja tekevät, mitä sydän sanoo, Eini kertoi.

Lue lisää Syksyn sävel -tähdistä tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!