fbq
Lotta

Lätkä Love -sarjaa tähdittävän aitajuoksija Lotta Haralan suhde alkoi dramaattisesti: Meinasin ajaa Matiaksen kylkeen!

TV5:n Lätkä Love -sarjassa mukana oleva aitajuoksija Lotta Haarala elää kaukosuhteessa Latviassa jääkiekkoa pelaavan Matias Myttysen kanssa. He ovat olleet yhdessä kuusi vuotta.

- Kävimme samaa lukiota, mutta suhteemme roihahti vasta opintojen päätyttyä. Meinasin ajaa Matiaksen kylkeen autolla ja myöhemmin tapasin hänen siskonsa, jonka kanssa pohdimme, että voisimme olla Matiaksen kanssa hyvä pari. Hänen siskonsa ei kuitenkaan parittanut meitä. Matias oli katsellut minua pidemmän aikaa, mutta en ollut kiinnittänyt häneen huomiota.

Loukkaantumiset ovat koetelleet ensi kesänä käytäviin Tokion olympialaisiin valmistuvaa Lottaa, joka joutui viime talvena selkäleikkaukseen.

- Siitä toipuminen on vaatinut paljon, mutta minulla on ollut hyvä fysioterapeutti ja lääkäri. 

Arki on ollut leikkauksen takia rankkaa ja raastavaa, mutta se mahdollistaa, että voin kehittyä urheilijana. Toipumista tullaan seuraamaan ohjelmassa. Nyt kroppa on jo kisakunnossa.

Lot

Lotta mietti pitkään syksyllä alkavaan ohjelmaan osallistumista, sillä hänen pahin painajainen urheilijana on, että häntä ruvetaan tituleeraamaan lätkävaimona. 

- Olen todella kaukana siitä stereotypiasta, sillä olen itsekin urheilija. Myös Matias mietti, kannattaako meidän osallistua ohjelmaan. Minulle oli tärkeää, että meistä annetaan oikea kuva. Nyt tuntuu hienolta, että voimme näyttää katsojille, millaista arkea elämme.

Lotta haaveilee tavallisesta perhe-elämästä rakkaansa kanssa. 

- Lasten aika on vasta urheilu-urani aikana. Minun on tarkoitus jatkaa urheilu-uraa ainakin seuraavat viisi vuotta. 

Sirpa Selänteen juontamassa ohjelmassa nähdään Lotan lisäksi hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, Karoliina Lindgren, Miia Säilä, Emilia Nyström ja Jonna Koskiranta