fbq
Henry Aflecht

Lapselleen äitiä etsivä suomalaismiljonääri Henry Aflecht hämmentyi naisten viesteistä: Monta surullista tarinaa

Seiska kertoi viime syksynä suomalaismiljonääri Henry Aflechtin, 49, epätavallisesta hausta: vauras keski-ikäinen mies etsii vauvalle äitiä, koska haluaa suvulleen ja miljoonilleen perillisen. Selkeät kriteerit kertoivat haun kohteeksi suomalaisen hyvännäköisen naisen, jolla on terveet elämäntavat. Tai kuten Seiska sen sanoitti: ”Vietkö sydämeni vai otatko siemeneni?”

– Naisen varallisuudella ei ole merkitystä. Huolehdin lapsesta taloudellisesti, ja tuen myös äitiä, mikäli näin sovitaan. Meidän ei tarvitse olla edes suhteessa, vaikka se on toki mahdollista.

Ei liene ihme, että Suomen suurimmassa viihdemediassa uutisoitu naishaku herätti valtavan kiinnostuksen. Henry laskee saaneensa yli 600 yhteydenottoa.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht hukkui naisten viesteihin – miljonäärin tulevalle lapselle yli 600 äitiehdokasta

Viestejä tulvi somen kautta, sähköpostilla ja suorilla puhelinsoitoillakin. Kun Henry esiintyi helmikuussa Rikkaat ja rahattomat -ohjelmassa, yhteydenottoja alkoi tulla taas lisää.

Suurin osa naisista haki pelkästään miesseuraa, eivätkä he halunneet lasta.

– He olivat yksinäisiä ja moni kertoi, etteivät normaalisti uskaltaisi miehiä lähestyä. Hakuni oli kai niin erikoinen, että aremmatkin rohkaistuivat. Vaikka raha on tuotu reippaasti jutussa esille, sugardaddy-tyylisesti oli liikkeellä vain muutama hakija. Se oli mukava huomata, miljonääri toteaa.

– Surullisinta oli, että rikottuja naisia on hirveä määrä. Paljon oli tarinoita, kuinka äijä on hakannut, vuodet ovat kuluneet, lasta ei ole tullut, mutta väkivalta on vain jatkunut. Tällaiset luuserit tuhoavat meiltä muilta miehiltä mahdollisuuksia.

Henry Aflecht tutustui tarkasti satoihin saamiinsa hakemuksiin. Iloinen peukku kertoo, että esivalinnat on nyt tehty.
Henry Aflecht tutustui tarkasti satoihin saamiinsa hakemuksiin. Iloinen peukku kertoo, että esivalinnat on nyt tehty.

Rikkaat ja rahattomat: miljonääri Henry Aflecht järkyttyy vaihtokotinsa kylpyhuoneessa: ”Onko täällä tapettu joku?”

Henry sanoo kunnioittavansa kaikkia häneen yhteyttä ottaneita naisia ja kiittää vaivannäöstä. Hän ymmärtää, että kyse on tunteikkaasta asiasta.

– Tämä ei ole sama asia kuin autokaupassa. Autokauppias ei yleensä loukkaannu, jos sanon, että toinen malli on parempi kuin toinen.