fbq
Cajus Aminoff valmentaa taas lapsia.

Laissa porsaanreikä! Tämän takia alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä vankilaan tuomittu Cajus Aminoff saa jälleen valmentaa lapsia!

Torstaina ilmestynyt Seiska kertoi, että kolmen lapsen hyväksikäytöistä pitkän vankeustuomion saanut Cajus Aminoff, 71, antaa taas alaikäisille ratsastustunteja Stall Eqvus -tilallaan Espoon Nuuksiossa.

Alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä tuomittu huippuratsastaja Cajus Aminoff valmentaa lapsia taas – sai tuomion 2 vuotta sitten, nyt vapaalla jalalla!

Aminoff on kenttäratsastuksen moninkertainen Suomen mestari ja erittäin tunnettu ratsastusvaikuttaja.

Aminoffin palaaminen valmentajan tehtäviin on aiheuttanut paljon kuohuntaa. Seiskalle on tullut aiheesta myös useita yhteydenottoja. Erityisen paheksuttavana pidetään sitä, että Aminoff tuomittiin valmennettaviensa hyväksikäytöistä.

Seiska tapasi alaikäisten hyväksikäytöstä tuomitun huippuratsastajan: Kuolen tänne vankilaan!

Toukokuussa vankilasta vapautunutta Aminoffia ei voida lain mukaan estää toimimasta lasten ja nuorten parissa, koska hän toimii yksityisyrittäjänä. Rikostaustan tarkistusvelvollisuus koskee lain mukaan vain työnantajia. Yksittäisen elinkeinonharjoittajan kohdalla asia tulee esiin lähinnä tilanteissa, joissa elinkeinonharjoittaja tekee palvelusopimuksen esimerkiksi kunnan kanssa. Ihmetellä voi lähinnä sitä, miten Aminoffilla riittää asiakkaita vai eivätkö ihmiset ole tietoisia hänen taustastaan.