fbqKyvykäs rakastaja haussa! Karita Mattila julkaisi estottoman seuranhakuilmoituksen - etsii tosimiestä | Seiska
Karita Mattila

Kyvykäs rakastaja haussa! Karita Mattila julkaisi estottoman seuranhakuilmoituksen - etsii tosimiestä

Kotimaa | 26.05.2021 12:41

Oopperatähti Karita Mattila, 60, yllätti Twitter-seuraajansa tiistai-iltana, kun hän julkaisi rohkean seuranhakuilmoituksen, jolla hän etsii itselleen rakastajaa.

Sinkuksi tunnustautunut Karita on näkyvä ja aktiivinen kirjoittaja Twitterissä ja kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti elämästään. Tuore päivitys oli kuitenkin poikkeuksellisen rohkea.

- Sinkkunainen rohkaisi mielensä ja kirjoitti kirjeen, Karita twiittasi ja ohessa oli hänen selfiensä ja lyhyt seuranhakukirje.

Lue lisää: Sopraano on salikissa vailla vertaa! Karita Mattilan, 60, notkea salikuva häkellyttää: "Hyvin venyy" - katso!

Karita kirjoittaa kirjeessään näin:

"Mä haluan miehestä sen mitä odotan: rakastajaa, hellää, huomaavaista ja kyvykästä tosimiestä. Kutsuvat jotkut alfaksi. Mua ei nää nimitykset kiinnosta.

Mä kaipaan keskustelukumppania joka myös kuuntelee. Partneria. Vuorovaikutusta. Vahvaa, sopusuhtaista fysiikkaa. Helliviä käsivarsia jotka taipuvat syliin. Psyykettä joka kaipaa naista. NAISTA. Mä haluaisin olla SE nainen. Sellaiselle Miehelle."

 

Lue lisää: Karita Mattila kiinnostaa iäkkäämpiä miehiä - purki tuntojaan somessa: "Katselisivat omanikäisiään!"

Erosi kaksi vuotta sitten

Karitan seuranhakuilmoitus on kerännyt runsaasti kommentteja ja useampi mies on ilmoittautunut halukkaaksi tutustumaan oopperatähteen. Nähtäväksi jääkin, löytääkö Karita itselleen unelmiensa rakastajan jostakusta kanssatwiittaajasta.

Karita Mattila erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan Tapio Kuneisesta vuonna 2019. Pari ehti olla yhdessä yli 30 vuotta ja naimisissa lähes 27 vuotta.

Lue lisää: Oopperatähti Karita Mattila: Avioero! 27 vuoden liitto ohi

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!