fbq
Jere Karalahti

Kuvat julki! Näin Jere Karalahti riehui Levillä - tämä viikonloppu johti pahoinpitelysyytteeseen

Seiska uutisoi tänään, että ex-kiekkoilija Jere Karalahtea, 45, syytetään pahoinpitelystä. Asia vahvistettiin Seiskalle Lapin käräjäoikeudesta. 

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Jereä syytetään pahoinpitelyn lisäksi laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelyn yrityksestä. Lapin käräjäoikeus ei vahvistanut kumpaakaan Seiskalle.

IS:n mukaan tapaus liittyy Jeren sekoiluihin Levillä 26.1.2020.

Kyseessä on siis se kuuluisa viikonloppu, josta Seiska uutisoi viime vuoden helmikuussa. Jere nähtiin tuolloin riehumassa Levillä, yökerhon edustalla lauantain ja sunnuntain (25.-26.1.2020) välisenä yönä.

Jere Karalahti Levillä

Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Seiska sai tuolloin haltuunsa kuvamateriaalia, jossa järjestysmiehet jututtivat äreän näköistä Jereä ravintolajonon sivustalla lauanta-iltana. Lisäksi paikalla kuvattu ja Seiskalle toimitettu video paljasti, kuinka samat portsarit väänsivät tumman hahmon kanssa maassa.

Jere Karalahti levillä
Jere Karalahti Levillä

Ex-kiekkotähti Jere Karalahti rähisi Levillä: Pantiin rautoihin! Kuvat Seiskassa!

Seiskan silminnäkijöiden mukaan portsareiden painikaveri oli juurikin Jere Karalahti. Tapahtumaketjua seurannut todistaja kertoi Jeren joutuneen rautoihin ja poliisin korjanneen lopulta ärrimurri-Jeren talteen.

Rikosilmoitus tehty! Jere Karalahden viikonloppu lähti täysin lapasesta – etuili jonossa ja lorotteli nilkoille!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ikävä paini- ja raudoitusepisodi oli seuraavana päivänä enää muisto vain, sillä Jere bongattiin sunnuntaina (26.1.2020) iltapäivänä leppoisalta kylpyläreissulta Leviltä.

- Oli hieman yllättävää nähdä hänet siellä. Siellä hän löhöili porealtaassa jonkun kaverinsa kanssa. Kovassa kunnossa näkyy olevan edelleen, ja aika leppoisalta vaikutti, naapurialtaasta ihmeteltiin.

Yöllinen selkkaus vahvistettiin Kittilän poliisiasemalta. 

- Jotain sanaharkkaa siellä on tosiaan ollut, mikä eskaloitui painin puolelle. Lopulta yksi henkilö on toimitettu poliisin huomiin, poliisista vahvistettiin.

Seiskalle kerrottiin myös, että välikohtauksesta oltiin kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen.