fbq
Kotimaa
27.10.2021 08:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tuuli
Kuva! Kainalokarvat kaunistavat - sometähti Tuuli näyttää mallia: "Lämmittää öisin"
Kotimaa
27.10.2021 08:27
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Laulaja-sometähti Tuuli kertoo Instagramissa, että Selviytyjissä hän jätti turhat sheivaukset väliin. Seurauksena hänen kainaloitaan peittää kunnon karvoitus. 

Kasvatin selviytyjissä elämäni esimmäistä kertaa kainalokarvat. En muista et oisin koskaan menny paria päivää pidempään sheivaamatta ja siks tää olikin super mielenkiintonen kokemus! Huomasin nopeesti, että mua ei todellakaan haittaa nää karvat ja oikeestaan jopa viihdyn niiden kanssa (ja lämmittihän nää myös öisin ku oli ihan jäässä). 

Selviytyjissäkin oli tosiaan mahdollisuus sheivata, mutta mä päätin että haluun haastaa itseäni ja elää hetken aikaa täysin luonnollisessa tilassa.

Lue myös: Sometähti Tuuli rohkaistui ja avasi tiukan hameensa napit: "Kropan ulkonäkö ei määrittele mua millään tapaa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴛᴜᴜʟɪ | ᴡɪɴᴅʏ (@tuuli)
Tunteita herättävä aihe

Tunteita herättävä aihe

Naisten kainalokarvat, tai oikeastaan niiden ajamattomuus, on jostain syystä tunteita ja keskustelua herättävä asia. Se on hieman hassua, sillä eiväthän kainalokarvat (tai niiden puuttuminen) vaikuta mihinkään toimintaan tai tekemiseen millään tavoin.

Erityistä huomiota aihe sai vuonna 2019. Tuolloin brittiläinen valokuvaaja ja dokumentaristi Ben Hopper kuvasi naisia kainalokarvoineen ja kokosi kuvista näyttelyn.

Hänen tarkoituksenaan oli herättää keskustelua siitä, miksi kulttuurissamme naisen tulee riisua karvansa mahtuakseen esteettiseen standardiin.

– Haluaisin, että ihmiset kyseenalaistaisivat koko homman, hän perusteli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEN HOPPER (@benhopper)