Kun lanttu leikkaa, syntyy hyviä makuja – katso Saariston Martan resepti

Kun lanttu leikkaa, syntyy hyviä makuja – katso Saariston Martan resepti

Kermainen lanttusavulohipata Saariston Martan reseptillä.

Mainos
Mainos päättyy

Lanttu ja savulohi iskevät hyvin yhteen. Jos hyvää reseptiä kaipaat, niin tässä on sellainen. Edullista aterioitavaa neljälle!

Tämä arkeen ja juhlaan sopiva ruoka on keskitalven pelastus – katso Saariston Martan resepti

Kermainen lanttusavulohipata!

Raaka-aineet ateriaan:

Mainos
Mainos päättyy

Kilo lanttua (1,10 €)

200 g savulohta (3,55 €)

4 dl kuohukermaa (2,30 €)

Rakuunaa

Mustapippuria

Suolaa

Päälle korppujauhoa

Mainos
Mainos päättyy
Kun lanttu leikkaa, syntyy hyviä makuja – katso Saariston Martan resepti

Tällä lapsuuden herkulla kelpaa evästellä talvea kohti – katso Saariston Martan resepti

Tee lanttusavulohipata näin:

* Kuori lantut ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

* Ota matala pata (uunivuokakin käy). Lado pohjallelanttuviipaleita, ja lohko päälle savulohta.

* Ropsauta mausteeksi hieman rakuunaa, mustapippuria ja suolaa. Jatka lantuilla, lohella ja mausteilla.

* Laita päällimmäiseksilanttua, ja kaada kerma pataan.

Mainos
Mainos päättyy

* Ripottele päällevielä korppujauhoja, ja pistä pata uuniin 200°C.

* Paista lanttusavulohipataa reilu tunti, kunnes pinta on saanut herkullisen värin ja kerma on imeytynyt ruokaan.

Hinta yhteensä 6,95 €

Kun lanttu leikkaa, syntyy hyviä makuja – katso Saariston Martan resepti
Mainos
Mainos päättyy
Ladataan