fbq
Iida Vainio ja Jesse Palanto

Kultamekollaan kohauttaneella Iida Vainiolla ja nyrkkeilijärakas Jesse Palannolla lähes identtiset tulot - Amexilla leveily hämmentää!

Kultamekko-Iidana tunnettu Iida Vainio, 19, tienasi viime vuonna lähes yhtä paljon kuin parikymmentä vuotta vanhempi Jesse-rakas.

Iidan viime vuoden tulot olivat yhteensä 10 009 euroa. Summa koostui kokonaisuudessaan ansiotuloista. Iida sai palautuksina reilut 18 euroa.

Mihin jäi kihlattu? Iida Vainio suukottelee kanadalaiskiekkoilijaa

Iida nousi julkisuuteen viime helmikuussa, kun hän saapui Helsinki-Vantaan lentokentälle varsin piukassa kultamekossaan. Kameroihin tallentunut Iida oli tullut vastaan kultaa voittanutta Suomen jääkiekkomaajoukkuetta.

Myöhemmin Iida pestattiin juontamaan Aleksi Valavuoren luotsaamassa Valavuori LIVE:ssä omaa Kultakorneri-ohjelmaa.

Tällä hetkellä Iida työskentelee lappeenrantalaisessa Ravintola Birrassa. Siellä hän toimii SaiPan virallisten jälkipelien juontajana.

Iida Vainio sai uuden työpaikan - juhlistaa pestiä minimekossa

Iida on ollut otsikoissa kuluvan vuoden aikana myös rakkauselämänsä takia.

Iida on heilastellut maailmamestariksi itsensä nyrkkeilleen Jesse Palannon, 39, kanssa jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunta ilmoitti menneensä toukokuussa jopa kihloihin, mutta sittemmin pariskunta on elänyt niin sanotussa on-off-suhteessa.

Rakkautta ilmassa! Iida Vainio meni kihloihin

Jesse Palanto tienasi vuoden 2021 aikana yhteensä 10 800 euroa. Summa koostui kokonaisuudessaan ansiotuloista. Jesse sai palautuksia 293 euron edestä.

Tulot herättävät ihmetystä, sillä kesällä Jesse leveili sosiaalisessa mediassa America Express -luottokortillaan.

Iida Vainion rakas leveili miljonäärien luottokortilla - Seiska selvitti kohunyrkkeilijän oikeat tulot

Mustan Amexin eli Centurion Cardin voi saada ainoastaan luottokorttiyhtiön kutsusta. Huhujen mukaan kortin kutsua voi alkaa odotella vasta, jos on jo Amexin Platinum-kortin omistaja, ja jos kortilla maksaa ostoksia yli 250 000 euron edestä vuodessa.

Vuonna 2020 Jesse tienasi ansiotuloja 10 779 euroa. Pääomatuloja hänellä ei ollut tuolloinkaan.