fbq
Veikein vekara 2018 Otso

Kuka on Veikein Vekara 2019? Katso kuvat, äänestä hupaisinta tenavaa ja voita palkintoja!

Loppuvuosi huipentuu Seiskan hauskaan ja suloiseen Veikein vekara -kuvakisaan.

Äänestä omaa suosikkiasi torstaihin 3. tammikuuta 2019 mennessä

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tyylikäs ja tehokas Oskar Little -ilmankostutin.

Voittajalapsi saa palkintona Amon leluja 400 eurolla ja Seiskan vuosikerran.

Eemeli, 3 v. Järvelä

Terve, olen Eemeli, kavereiden kesken Vaahteranmäki. Mitä lie yrittävät vihjailla hurmaavasta luonteestani. Pitäähän pikkupojan olla vähän hulivili ja hassuttelija. Lego- ja robottileikit ovat parasta, mitä tiedän.

Veikein vekara -finalisti Eemeli

Janna, 3 v. Urjala

Koska olen hyväntuulinen tytöntyllerö, on minulla hymy herkässä. Känkkäränkkä vierailee luonani harvoin, sillä olen tyytyväinen ja hyväntuulinen neiti. Tykkään tanssia, laulaa, piirtää ja nukeistani pidän hyvää huolta.

Veikein vekara -finalisti Janna

Niklas, 4 v. Saukkola

Tarja-mummini mielestä veikeän vekaran rooli istuu minulle kuin nenä päähän. Keksin sisarusteni kanssa monenlaisia hassuja jekkuja ja jäynää. Olen taitava kiipeilemään keittiökaapeilla ja nappaamaan namit taskuihini.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Veikein vekara -finalisti Niklas

Amalia, 4 v. Siilinjärvi

Vinkeät terkut Pohjois-Savosta! Minua kehutaan eloisaksi ja iloiseksi sekä äidin pikku apuriksi vauvanhoidossa. Ja mikä parasta, olen mummon mainioin saunakaveri!

Veikein vekara -finalisti Amalia

Miro, 3 v., Jurva

Etelä-Pohjanmaalta kisaan ilmoittautuu tällainen vilkas ja nauravainen vilperi, utelias ja vauhdikas veijari, jolla on koko ajan sata lasissa. Kun on menoa, ei vahingoilta voi välttyä, mutta pienet kolhut kuuluvat vilkkaan lapsen elämään.

Veikein vekara -finalisti Miro
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juuso, 5 v. Anjala

Tykkään hurjasti päiväkodistani. Parasta siellä ovat nätit tytöt. Olen melkoinen hurmuri, jolla on aina pilkettä silmäkulmassa ja virne huulilla. Mutta vanhemmilleni aiheutan harmaita hiuksia ja äänen käheyttä.

Veikein vekara -finalisti Juuso

Jasper, 3 v. Kotka

Olen hurjanhauska vesseli Suomen Kymenlaaksosta. Mahdottomaksikin äiti on minua ja pikkusiskoani kuvaillut, mutta oikeasti olen rakastettava pikkupoika. Suorastaan pursuan iloa ja riemua.

Veikein vekara -finalisti Jasper

Jiri, 3 v. Siltakylä

Tässä esittäytyy Jiri, tuttujen kesken Tilli. Olen hyväsydäminen ihmisenalku – tykkään jakaa läheisilleni haleja ja pusuja. Kehuja saan vilkkaasta mielikuvituksestani.

Veikein vekara -finalisti Jiri

Eevi, 2 v. Espoo

Vaikka olenkin perheeni pahnanpohjimmainen, osaan laittaa porukan ojennukseen. Olen myös ottanut perheessä koomikon roolin. Isosiskojen mielestä olen hurmaava, pippurinen ja fiksu neitonen.

Veikein vekara -finalisti Eevi

Teemu, 2 v. Porvoo

Moikka, Seiska-fanit! Olen vinkeä vauhtiviikari ja touhukas pikkuveli. Minussa on charmia, joka hurmaa jokaisen vastaantulijan. Saan hymyn ihmisten huulille veikeällä virneelläni ja aurinkoisella asenteellani.

Veikein vekara -finalisti Teemu

Nanna, 6 v. Savitaipale

Ilmoitan itseni, iloisen ja touhukkaan eskarilaisen vekarakisaan! Harmi, että äänet jaetaan vain kuvien perusteella, sillä minulla olisi niin paljon kerrottavaa. Äiti ja isä ovat välillä hätää kärsimässä kanssani, koska puhua pälpätän ja omaa tahtoakin riittää.

Veikein vekara -finalisti Nanna

Jessi, 3 v. Savonlinna

Rakastan kaikkea ja kaikkia, mutta eniten pinkkiä väriä. Nautin elämästä, ja otan rennosti. Puhelahjoiltani olen omaa luokkaani, eikä pidä väheksyä sosiaalisia taitojani sekä reipasta luonnettani.

Veikein vekara -finalisti Jessi

Rami, 2 v. Vantaa

Olen monipuolinen kaveri: innostun kaikesta autoilusta tietokoneisiin. Mummini kuvailee minua touhukkaaksi, eli energiaa minussa riittää kuin pienessä kylässä.

Veikein vekara -finalisti Rami

Janni, 4 v. Kokkola

Rannikko-Suomesta teitä tervehtii Kokkolan prinsessa. Vaihdan ihania mekkoja tiuhaan tahtiin. Mutta ethän erehdy suhteeni. Vaikka olen kiltti ja suloinen, on minussa rutkasti lujuutta ja taistelutahtoa.

Veikein vekara -finalisti Janni

Roosa, 4 v. Vantaa

Meidän kotona riittää tohinaa: meillä on kotona viisi kissaa ja kaksi koiraa. Ei ihme, että minusta on kasvanut tällainen iloinen, lempeä eläinrakas neito. Lempipuuhiani ovat pyöräily, tanssiminen ja leikkiminen. Suurimmaksi idolikseni nimeäisin tietysti oman äidin.

Veikein vekara -finalisti Roosa