fbqKuka on seksikkäin MM-Leijona? Miss Suomi -finalistit arvioivat jääkiekkoilijat – yksi ylivoimainen ykkönen nousi ylitse muiden: ”Ihan supersöpö!” | Seiska
Vain Seiskassa!
Riikka, Essi ja Eveliina

Kuka on seksikkäin MM-Leijona? Miss Suomi -finalistit arvioivat jääkiekkoilijat – yksi ylivoimainen ykkönen nousi ylitse muiden: ”Ihan supersöpö!”

Kotimaa | 29.05.2021 20:02

Ikivanhan viisauden mukaan missit ja jääkiekkoilijat sopivat yhteen kuin jääkylmä janojuoma ja kisakatsomo. Piti klisee paikkansa tai ei, Seiska pyysi valtakunnan kauneimpia missifinalisteja arvioimaan raavaita MM-leijonia.

Latvian pääkaupungissa Riiassa käydään parhaillaan taistoa  jääkiekon MM-kullasta kahden vuoden tauon jälkeen. Koronapeikko on vihdoin lyöty jäähyaitioon, ja Suomi on hallitseva maailmanmestari. Keitä Leijonia on syytä pitää silmällä?

– No siis jääkiekostahan mie en ymmärrä mittään, mutta kun näiden Suomen pelaajien kuvia katsoo, niin näkyy siellä olevan aikamoinen joukkue, rovaniemeläismissi Riikka Uusitalo kehuu Seiskalle.

Pelicansin pensselisetä Hannes Björninen on MM-kisojen ensikertalainen ja kovasti missien mieleen. Hän on aivan ehdoton suosikkini! Komiat on pensselit, Riikka Uusitalo innostuu. Rinnalla myös Essi Unkuri (vas.) ja Sonja Länsitalo (oik.).
Pelicansin pensselisetä Hannes Björninen on MM-kisojen ensikertalainen ja kovasti missien mieleen. Hän on aivan ehdoton suosikkini! Komiat on pensselit, Riikka Uusitalo innostuu. Rinnalla myös Essi Unkuri (vas.) ja Sonja Länsivuori (oik.).

Tulikuuma pensselisetä

Seksikkäimmän Leijonan valinta on jokakeväinen klassikko. Tällä kertaa arvovaltaisen raadin muodostaa harvinaisen asiantunteva joukko, sillä vuoden 2021 Miss Suomi valitaan entuudestaan menestyneiden missikonkareiden joukosta.

Uudeksi Anne Pohtamoksi ylistetty Riikka oli esimerkiksi kansan ylivoimainen suosikkimissi syksyllä 2019. Kaksi vuotta aiemmin samanlaisesta kansansuosiosta nautti vaasalainen Essi Unkuri.

– Tämä herra Hannes ”Hanu” Björninen erottuu kyllä joukosta edukseen. Onpa komea kaveri, ja komiat on myös pensselit, Riikka huokailee viitaten MM-kisojen ensikertalaisen, Lahden Pelicansin kapteenin viiksiin.

Jokereiden KHL-seuran Saku Mäenalanen saa missien sukat pyörimään jaloissa. Raamikas ja läpeensä taitava torniolainen saa misseiltä yleisen hyväksynnän. Kuvassa vasemmalta oikealle Hanna Ojaniemi, Nicole Söderström ja Emmi Suuronen.
Jokereiden KHL-seuran Saku Mäenalanen saa missien sukat pyörimään jaloissa. Raamikas ja läpeensä taitava torniolainen saa misseiltä yleisen hyväksynnän. Kuvassa vasemmalta oikealle Hanna Ojaniemi, Nicole Söderström ja Emmi Suuronen.

Ylivoimainen suosikki

Muskettisoturimaisen Hanneksen lisäksi missit löytävät Leijonista muitakin adoniksia, kuten Kuopion KalPan Mikael Seppälän ja Helsingin IFK:n Anton Lundellin. Kaikista kovimmaksi sydäntenmurskaajaksi nousee lopulta Saku Mäenalanen, NHL:ssäkin kiekkoillut Helsingin Jokerien Tornion-vahvistus.

– Hän on ihan supersöpö! Saku on yksistään syy siihen, miksi viihdyin koko viime kauden Jokerien aitiossa, Eveliina Tikka tunnustaa sydän pamppaillen.

Muutama muukin missi arvostaa Kempeleen Kiekko-Ketuissa kiekko-oppinsa saaneen Sakun leveitä leukaperiä ja 193-senttistä viikinkimäistä vartta.

– Hän on sellainen kultapoika, oikea golden boy! Vaalea ja oikein rehdin näköinen mies. Sakulla näyttää myös olevan siniset silmät, ja hän on muutenkin söpö poika, kurvittaret ylistävät kuorossa.

Katso video: Riikka Uusitalo kertoo tunnelmiaan Miss Suomi -pressissä

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:LAURA IIKKANEN, PASI MENNANDER/SUOMENJÄÄKIEKKOLIITTO, AOP

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!