fbq
Kiira Korpi

Kuin kaksi marjaa! Kiira Korven ja Petra-siskon häkellyttävä yhdennäköisyys

 Ex-taitoluistelija Kiira Korpi sekä hänen isosiskonsa, bloggaaja ja podcast-juontaja Petra Wettenranta ovat totisesti kuin kaksi marjaa.

Petra julkaisi Instagram-sivullaan ihastuttavia kuvia, joissa poseeraa luistimet jalassa, yllään kirkkaanpunainen toppatakki.

- Vanha hotdog jäällä, Petra kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna. 

Kuvasarjassa kolmantena voi nähdä videon, jossa Petra pyörähtelee jäällä suorastaan ammattilaisen elkein. Ensin hän nostaa jalkansa korkealle ilmaan ja sen laskiessaan pyörii hurjaa vauhtia, kunnes päättää temppuilunsa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Hyvä sis! Kiira kehuu kuvan kommenttikentässä.

Julkaisun viimeisessä kuvassa Petra ja Kiira poseeraavat vieretysten. Vaaleaveriköt ovat kuin kaksoset säteillessään talvisissa maisemissa.

Bikineissä keimaileva Petra Korpi mainostaa Kapasiteettiyksikössä räppäävän miehensä uutta biisiä: "Ei ehkä ihan sellanen rakkauslaulu kun oli mielessä" - katso kuva!

Petra ja hänen miehensä, räppäri Tasiksena tunnettu Markku Wettenranta saivat perheenlisäystä maaliskuussa. Pariskunta meni naimisiin uutenavuotena, kun vuosi 2017 vaihtui vuodeksi 2018.

Petra Korpi julkaisi suloisia perhekuvia: pienokainen varastaa huomion - näin tädiksi tullut Kiira Korpi reagoi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kiira piti pitkään sometaukoa jouduttuaan onnettomuuteen New Yorkin-matkallaan. Kiira oli juuri portaikossa, kun hän pyörtyi ja löi päänsä kivilattiaan. Kiira sai aivotärähdyksen ja mursi nenänsä rytäkässä.

Kiira Korpi rajussa onnettomuudessa New Yorkissa - herkkä kuva Pekka-rakkaan kanssa: "Oli ihme, että selvisin vain.."

Ex-luistelija on kuitenkin mitä ilmeisimmin toipunut ikävästä onnettomuudesta. Hän katkaisi sometaukonsa pari viikkoa sitten kertoakseen seuraajilleen perheenlisäyksestä. Hän adoptoi suloisen yhdeksän kuukauden ikäisen koiranpennun. Pika-nimen saanut sekarotuinen haukku on nyt majaillut hänen luonaan puolisentoista kuukautta. 

Kiira Korven somehiljaisuus päättyi, tässä syy