fbq
Kristian Heiskari ja Gogi

Kristian Heiskarilta ja Gogi Mavromichalikselta kummallinen testivideo – verta ja pahoinvointia: ”Ei se ihan mennyt, kuten oltiin unelmoitu”

Tällä hetkellä televisiossa näkyvän Farmi Suomen kolmannen tuotantokauden kuvauksissa tutustuneet reality-tähti Kristian Heiskari ja Ylellä työskentelevä sisällöntuottaja Gogi Mavromichalis julkaisivat lauantai-iltana (26.3.) yhteisen videon Instagramissa.

Gogi ja Krisu ihastuivat Farmi Suomen kuvauksissa vanhanaikaiseen separaattoriin, jota käytetään yleensä maidon erotteluun. Kaksikko päätti hankkia kuvausten jälkeen oman laitteen. He uskoivat, että sillä pystyisi erottelemaan myös muita nesteitä.


- Vitsikästähän tässä oli se, et me oltiin satavarmoja et tästä tulee uus hittivideoiden sarja ja et taivas on rajana kaikille nesteille mitä voidaan separoida… noh, se ei ihan menny kuten oltiin unelmoitu, Gogi kirjoittaa videon ohessa.


Raakamaidon separointi onnistuu kaksikolta. Sitten he kokeilevat separoida Coca-Colaa sekä härän verta. Molemmat yritykset menevät pieleen, cokiksesta tulee esimerkiksi hiilihapotonta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy


Härän verta maistettuaan Krisu puolestaan voi pahoin ja hän ryntää juomaan vettä, päästellen samalla oksennusta muistuttavaa ääntä.


- Suutari pysyköön lestissään. Separaattoriin vain maitoa! Kristian kirjoittaakin videon kommenteissa.


- Kaksi varsinaista insinööriä, eräs seuraaja nauraa.

Krisu putosi Farmi Suomi -ohjelmasta eilen televisiossa nähdyssä jaksossa. Hän hävisi taitokilpailussa taideasiantuntija Pauliina Laitiselle. Tämä tuli yleisölle suurena yllätyksenä, onhan suorasanaisena tunnettu Krisu voittanut aiemmin niin Big Brotherin kuin Selviytyjätkin.


- Ehkä parempi, etten voittanut tätäkin ohjelmaa. Muuten olisi voinut nousta kusi vielä pahemmin päähän, Krisu hekotteli Farmi Suomi Extrassa.

Farmi Suomi: Nyt alkoi kuri! Kristian Heiskari kyykyttää farmilaisia - mokaa itse nolosti

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Pauliina ja Krisu
Pauliina yllättyi itsekin, kun hän päihitti kovana kisaajana tunnetun Krisun.