fbqKrista Siegfrids ylistää Rutger-rakastaan vuolaasti: "Hän on aivan ihana isä!" | Seiska
Krista Siegfrids

Krista Siegfrids ylistää Rutger-rakastaan vuolaasti: "Hän on aivan ihana isä!"

Kotimaa | 06.08.2021 16:02

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa mukana oleva Krista Siegfrids muuttaa Rutger-puolisonsa kanssa väliaikaisesti Suomeen. Viime vuoden keväällä puolisonsa perässä Hollantiin muuttanut Krista ihastui maahan ikihyviksi.

– Elämä Hollannissa on ollut ihanaa. Me asumme Amsterdamissa. Rakastan sitä kaupunkia. Se on niin eläväinen, ja siellä on paljon ihmisiä ja kansainvälistä meininkiä, Krista kertoi Seiskalle.

– Siellä on myös tosi kaunista. Tykkään kaupungin pulssista. Ja ovathan hollantilaiset hauskoja, rentoja ja kivoja ihmisiä, hän luetteli.

Kristan on helppo luetella myös puolisonsa parhaita puolia. Vastaukset tulevat kuin apteekin hyllyltä. Parilla on viime marraskuussa syntynyt Lizzy-tytär.

– Rutger on hyvin rehellinen, ja voin luottaa häneen. Hän on aivan ihana isä!

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kilpailu vie Krista Siegfridsin ajan lähes kokonaan - näin alle vuoden ikäisen vauvan hoitaminen järjestyy

Lue myös: Lähti lomalle etelän lämpöön! Krista Siegfridsin suloinen video ihastuttaa: ”Lizzyn ensimmäinen kerta Ibizalla!”

Kristan osallistuminen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan vaatii perheen muuttamisen Amsterdamista Helsinkiin. Rutger-puoliso ei ole asunut Suomessa aikaisemmin.

– Hän on ollut täällä vain käymässä, jos minulla on ollut jokin työprojekti. Olemme käyneet Suomessa aika paljon.

– Katsotaan, kuinka kauan olemme täällä. Minähän toivon, että me olisimme täällä ihan ohjelman loppuun asti, Krista haaveili.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 29.8. alkaen.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Matti Matikainen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!