fbq
Selviytyjät Suomi

Kovaa vääntöä Selviytyjien heimoneuvostossa! Tuuli Matinsalo laukoi suorat sanat juonittelusta - Miska kierteli vastauksissaan!

Selviytyjät Suomen finaali lähestyy, ja jäljellä olevat kilpailijat stressaavat omaa kohtaloaan enemmän ja enemmän.

Heimoneuvostossa Miska Haakana sanoi kaikkien stressaavan äänestyksiä. Miskalla ja Virpi Kätkällä on ollut tiivis liitto jo pitkään, ja Virpi on ollut liitolle uskollinen.

- Teetkö sinä Virpin äänestyspäätökset? juontaja Juuso Mäkilähde kysyi Miskalta.

- En mä nyt… Olen sanonut Virpille… Sanoin tänäänkin, että hän voi äänestää miten haluaa. En mä ole laittanut ääniä kenenkään suuhun. Tykkään, että minulla on aika selvä visiö ja mielestäni on järkevintä pysyä enemmistössä eikä alkaa sooloilla koska se saattaa kostautua myöhemmin, Miska kierteli.

Tuuli Matinsalo päätti ottaa osaa keskusteluun ja kertoa hyvin suoran näkemyksensä tilanteesta.

- Tuntuu vähän siltä, että Miska on yhtä kuin kaksi ääntä – vielä toistaiseksi. Minun silmiini näyttää siltä,e ttä suunnitelma on se, että Wallu ja Kim haluavat toisensa finaaliin. On vain kysymysmerkki, että kummassa järjestyksessä Miska ja Virpi pudotetaan, Virpi latasi.

- Mielenkiintoista, Wallu Valpio totesi.

- Erittäin mielenkiintoista, Kim Herold komppasi.

Lopulta kilpailijat pääsivät äänestämään yhden leiriläisen ulos voittotaistosta. Kotiin lähetettiin Tuuli.

- Minua vähän ärsyttää se, että Miskalta ja Virpiltä ei löytynyt niin sanotusti munaa tehdä ratkaisua, että pakka sekoitetaan. Ymmärrän, että Miska menee mieluummin poikien talutusnuorasta. Uskon, että Kim ja Wallu tekevät kaikkensa ollakseen finaalikaksikossa, Tuuli pohti äänestyksen jälkeen.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 20.