fbq
Tomi Metsäketo

Kourintakohussa rypevä Tomi Metsäketo jatkaa avautumistaan: pyytää nyt anteeksi - vertaa saamaansa kritiikkiä vihapuheeseen!

Laulaja Tomi Metsäketo julkaisi uuden avautumiskirjoituksen Facebook-sivustollaan.

Tomi Metsäketo on ollut päivän kuuma puheenaihe, sillä Seiska paljasti hänen käyttäytyvän sopimattomasti naisten kanssa.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Tomi julkaisi Facebook-sivustollaan pitkän avautumiskirjoituksen keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Nyt laulaja päätti julkaista uuden kirjoituksen, jossa hän kommentoi häneen liittyvää uutisointia ja keskustelua.

Kiitokset kaikista kommenteista, joita olen saanut edelliseen päivitykseeni. Medioissa on kirjoitettu minusta tänään varsin paljon, ja keskustelu on jatkunut vilkkaana somessa. Haluan korostaa, että kunnioitan suuresti kaikkia kanssaihmisiä. Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni. Toivon malttia täällä ja muuallakin somessa käytävään keskusteluun. Vihapuheet ja jopa erittäin vakavista rikoksista syyttely eivät ole asiallista toimintaa, jota kenenkään tulisi joutua kokemaan, Tomi kirjoitti.

Toinenkin päivitys sai heti alleen kriittisiä kommentteja Metsäketoa kohtaan.

- Tiäks mikä ei myöskään oo kovin asiallista? No ahdistelu, kirjoitti yksi kommentoija ja jatkoi myöhemmin:

”Kiitos kommenteista. Poistin niistä 90%”, kommentoija kirjoitti Metsäketoa lainaten.

- Miten kehtaat väittää kunnioittavasi kaikkia näitä naisia? Pelkät screenshotit sun viesteistä paljastaa jo, ettei sulla ole minkäännäköistä kunnioitusta kanssaihmistä kohtaan....., kirjoitti eräs toinen henkilö.

Toistaiseksi ei ole tietoa, saako Tomi jatkaa Tähdet, tähdet -ohjelmassa kohusta huolimatta.

Tomi Metsäketo halutaan ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta kourintakohun takia - näin vastaa ohjelman tuotanto: Tuomitsemme kaikenlaisen häirinnän!