Teuvo Hakkarainen

Korona pelasti Teuvo Hakkaraisen avioliitolta – ”Stephanie olisi vienyt tuhkatkin pesästä”

Kotimaa | 15.03.2021 07:13

Perussuomalaisten euroedustaja Teuvo Hakkarainen, 60, paiskii etähommia San Pedro Sulan kaupungissa Hondurasissa.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen paiskii etätöitä maailman murhapääkaupungissa – ”Jos jengiläiset tietäisivät, että olen europarlamentaarikko, he kidnappaisivat minut!”

Teuvo asuu tyylikkäässä omakotitalossa, jonka omistaa Teuvon ystävä Manuel. Parinsadan neliön kokoisessa talossa asuu myös Manuelin vaimo ja kolme lasta.

Kerran viikossa talossa vierailee Manuelin sukulaistyttö Lariza, jonka kanssa Teuvo on seurustellut kuukausia.

Teuvo asuu ystävänsä Manuelin (oik.) luona. Perheeseen kuuluu vaimo Eveline ja lapset Rebecca, Natalia ja Rocio. Kuvassa myös Manuelin veli Hector.
Teuvo asuu ystävänsä Manuelin (oik.) luona. Perheeseen kuuluu vaimo Eveline ja lapset Rebecca, Natalia ja Rocio. Kuvassa myös Manuelin veli Hector.

Lue myös: Kohupoliitikko Teuvo Hakkarainen avoimena Lariza-rakkaastaan: Ei seksiä ennen häitä!

Korona pelasti häiltä

Ennen Larizaa Teuvo seurusteli Stephanien kanssa ja ehti jo kihloihinkin, mutta huokaisee nyt helpotuksesta, ettei päässyt alttarille asti.

– Jos olisin mennyt naimisiin, hän olisi vienyt tuhkatkin pesästä. Koronasta ei ole ollut muuta hyötyä, mutta häiltä se pelasti minut. Jouduin viime keväänä jäämään Suomeen, kun meidän olisi pitänyt avioitua. Ilman koronaa olisin siis nyt orjaliitossa!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Teuvon albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!