fbq
Kristiina Komulainen

Konstaapeli hiljeni! Mitä tapahtui poliisista hatkat ottaneen Kristiina Komulaisen kohutulle Instagram-tilille?

Pitkään media-alalla vaikuttanut Kristiina Komulainen, 43, valmistui poliisiksi keväällä 2021, mutta ilmoitti yllättäen tämän vuoden maaliskuussa jättävänsä poliisin työt.

Kristiina ylläpiti Instagramissa kohutiliä Konstaapeli Komulainen -nimen alla. Poliisikollegat tekivät tiliin liittyen Kristiinasta peräti neljä kantelua.

Tilillä Kristiina puheli avoimesti eri työtehtävistään. Videoita hän kuvasi myös poliisilaitoksen tiloissa.

- Hän kuvaa videoita poliisilaitoksen sisältä, ja kuvissa näkyy halliin pysäköityjen autojen rekisterinumeroita sekä Karhu-ryhmän varusteita, eräässä kantelussa todettiin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- On aika jatkaa matkaa ja leventää jälleen uraa. Kohdallani työ tässä muodossa poliisiorganisaation sisällä jää kevään aikana taakse, Kristiina ilmoitti maaliskuussa.

Tyssäsikö Kristiina Komulaisen ura lörpöttelyyn? Näin konstaapeli kertoi työstään somessa

Kanteluista ja lopettamisilmoituksestaan huolimatta Kristiina jatkoi poliisitilille lörpöttelyä. Hän kertoi monista kohtaamistaan tilanteista todella yksityiskohtaisesti, sekä päivitteli uhrien kohtaloita.

Kristiina Komulainen lörpöttelee yhä poliisityönsä rankoista yksityiskohdista - tästä on kyse

Nyt Konstaapeli Komulaisen Instagram-tili on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Kristiina ei ole kommentoinut asiaa Instagramissa, vaan tili on hävinnyt kaikessa hiljaisuudessa.

Helsingin poliisilaitoksen viestintäpäällikkö Leena Karhumäki kertoi keväällä, että Konstaapeli Komulaisen someviestit tehtiin yhteistyössä poliisiviestinnän ja esihenkilöiden kanssa. Tilin poistuminen liittynee siis työsuhteen päättymiseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Monen muun "somepoliisin" konstaapeli-alkuiset Instagram-tilit ovat toiminnassa entiseen malliin.

Kohupoliisi Kristiina Komulaiselta yllätysratkaisu: "Tästä tiedosta olen kovin iloinen"

Toimettomaksi ex-konstaapeli ei kuitenkaan ole jäänyt. Kristiina on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa vastaanottaneensa opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta, jonne hän lähtee opiskelemaan viestintää maisteriohjelmassa.

”Vaarantaa poliisien turvallisuuden” Seiska sai käsiinsä Kristiina Komulaisesta tehdyt valitukset