fbq

Kohuraportti: Buzz Aldrin läpäisi valheenpaljastuskokeen koskien ufo-kohtaamista!

Ilmeisesti Buzz Aldrin läpäisi valheenpaljastinkokeen, jossa hän sanoo nähneensä ufon kuussa.

Buzz Aldrin, toinen kuun kamaralla astellut ihminen, vakuuttaa nähneensä jotain selittämätöntä Apollo-tehtävänsä aikana. Ohiossa sijaitseva Institute of BioAcoustic Biology on julkaissut raportin, jonka mukaan Aldrin on "läpäissyt valheenpaljastuskokeen koskien väitteitä, jotka liittyivät ufo-kohtaamisiin". Instituutti sanoo analysoineensa NASA:n astronautin äänitallenteita, jotka osoittavat, että Aldrin oli "täysin vakuuttunut" näkemästään ufosta.

Instituutin mukaan myös toinen astronautti, Edgar Mitchell, väittää nähneensä avaruusolentoja, ja myös hänen äänensä paljastaa, että hän "kertoo totuuden". Organisaatio sanoo käyttäneensä "huippusalaista teknologiaa" selvittääkseen totuuden astrounauttien äänestä.

Instituutin toiminta on kuitenkin jokseenkin kyseenalaista. Jotkut artikkelissa mainituista astronauteista ovat menehtyneet aikaa sitten. Aldrin itse on toistuvasti kieltänyt nähneensä ufoja matkallaan kuussa vuonna 1969. Instituutti ei myöskään ole julkistanut tutkimuksensa yksityiskohtia yleisön tai muiden tutkijoiden arvioitavaksi.

Aldrin on myöntänyt nähneensä omituisen valon aluksensa ikkunasta, kun hän oli laskeutumassa Kuuhun. Hän on kuitenkin todennut, ettei hän usko kyseessä olleen ufo. Hän sanoo raportoineensa kokemuksesta NASA:lle.

Lähde: The Independent