fbq
Henry Aflecht

Kohumiljonääri Henry Aflecht tyrmää Suomen politiikan: "Minua on ehdotettu jopa presidentiksi"

Henry Aflecht, 50, hakkaa hikipäässä nyrkkeilysäkkiä omalla ulkosalillaan Espanjassa ja huokaa, että edessä on varmaankin molempien polvien tekonivelleikkaus. Seiska.fi:n suosittu Miljonääri-Henkka -videosarja huipenttuu viimeiseen, yhdenteentoista jaksoon, missä Henkka pohtii elämäänsä ja tulevaisuuttaan saunassa. Onhan sauna suomalaisuuden merkki ja rauhoittumisen mekka myös Espanjan Aurinkorannikolla. 

Kädet käyvät,  kun Henkkaa antaa nyrkkeilypallolle kyytiä.

– Tänne pystyi virittämään oman kuntosalin ulos. Suomessa kuntoilukamat ruostuivat ulkona.

Henkka laskee aloittaneensa treenauksen 1980-luvun lopulla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Niistä ajoista ei ole jäljellä kuin tämä 90-luvun huppari ja vanha salipaita. Kaikki lihas on häipynyt. Tällaisen viisikymppisen ukon kannalta kannattaa tehdä sitä, mitä jaksaa. Jalkatyö on täysin nollissa polvien takia. Mutta kaikkea muuta voin duunata, aerobista kuntoa ja yläkroppaa. 

Henry Aflecht on tiukka jäärä: Minä en käännä toista poskea

Treenin jälkeen on aika rentoutua. 

– Onneksi on sauna ja poreamme ja uima-allas, minne voi mennä rikkonaisia niveliään kuntouttamaan, Henkka kiittää ja avaa maisemasaunansa oven. Altaan takana sijaitsevasta saunan isoista lasiseinistä avautuvat huikaisevat näköalat alas Fuengirolaan ja Välimerelle.

– Aina kun täällä lauteilla köllöttelee... alkaa kelailla tulevaisuuden asioita. Onko palmumaa lopulta se oma loppuelämän juttu?

– Samalla miettii terveysasioita. Tuoko raha terveyttä? Voi mennä yksityiselle lääkärile. Mutta kun olet menettänyt terveytesi, ei raha sitä takaisin tuo. Olisiko pitänyt nuorempana tehdä ratkaisuja, että kroppa olisi säilynyt ehjempänä?

Lue myös: 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Henkka sanoo, että Suomi on hänellä usein mielessä.

– Mutta se politiikka Suomessa on ollut niin järkyttävää, että päähän sattuu. En pystyisi palamaan nykyiseen poliittiseen ilmapiiriin, monimiljonääri paukauttaa.

– On minua jopa pyydetty politiikkaan mukaan ja ehdotettu presidentin virkaakin!

Katso Miljonääri-Henkka -videosarja yksinoikeudella Seiska.fi:ssä: uusi jakso aina keskiviikkoisin ja lauantaisin. Kaikki 11 jaksoa katsottavana Videot-sivulla, klikkaa tästä!