fbqKiti Kokkonen jakaa ilmaiset kauneusniksinsä! Näillä hulvattomilla toimilla onnistut takuuvarmasti: "Joutuu näkemään hiukan vaivaa" | Seiska
Kotimaa
22.04.2021 17:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Ari Lahti, Instagram
Kiti Kokkonen
Kiti Kokkonen jakaa ilmaiset kauneusniksinsä! Näillä hulvattomilla toimilla onnistut takuuvarmasti: "Joutuu näkemään hiukan vaivaa"
Kotimaa
22.04.2021 17:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Matti Matikainen, Ari Lahti, Instagram

Putous-sarjassa Tanhupallo-sketsihahmollaan hurmannut näyttelijä Kiti Kokkonen, 46, jakoi takuuvarmasti toimivat kauneusniksinsä Instagram-tilillään ja sai someseuraajansa hullaantumaan. 

Lue myös: Aika kultaa muistot! Kiti Kokkosen tanssitaidot ovat hieman ruostuneet vuosien varrella – katso hulvaton video!

Ilmaiset tehovinkit

Mustavalkoisessa kuvassa Kiti väläyttää tuttua hymyään hiukset hulmuten. Kuvatekstissä suosikkinäyttelijä on listannut tehokkaimmat kauneuskikkansa. 

Ilmaiset ja tehokkaat vinkit silmäpussien saamiseksi! 1. Nuku liian vähän, 2. Stressaa kaikesta, 3. Syö ennen nukkumaan menoa aurajuusto tuc-kekseillä, 4. Juo liian vähän vettä, 5. Pese meikit vasta seuraavana päivänä. Parhaan tuloksen saat noudattamalla reilun vuoden näitä ohjeita, Kiti kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kitikokkonen (@kitikokkonen)

Herättää ihastusta

Tunnisteiksi kuvaan Kiti on kirjoittanut muun muassa englanniksi, että laita ne kassit valmiiksi sekä tue ryppyjäsi. Kitin kauneusvinkit ovat keränneet yli
13 000 tykkäystä ja satoja kommentteja. Useimmat kommentoijista huomauttavat, että Kiti on kaunis nainen – silmäpusseilla tai ilman. 

Tää on kyllä niin metkaa, itse näin tämän kuvan ja mietin sitä kun juuri viime viikonloppuna suurmestaria katsoessa sanoin miehelleni että Kiti on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista naisista mun mielestä ja sitten luen kuvatekstin silmäpusseista ja palaan takaisin katsomaan kuvaan todetakseni että sä oot kyllä ihan älyttömän kaunis, pusseilla ja ilman (sydän).

Lue myös: Sugar daddy otti yhteyttä Kiti Kokkoseen - näyttelijän hulvaton vastaus naurattaa: "Aamun paras!"

Vihdoin kauneusrutiini jota normaali ihminen pystyy seuraamaan. Kiitos.

Kuulostaa ihan mun rutiinilta! Jos haluaa vielä tehostaa pussien volyymia, suosittelen oliivien + ilmakuivatun kinkun syömistä iltaisin, itkeminen on myös pop.

Kolmivuorotyö on kans aika kova tässä. Se kasvattaa silmäpusseillekin silmäpussit

Silmälasien käyttäjien kannattaa asetella silmäpussit tiiviisti maskin reunan yli, niin eipä huurru lasit!

Mikään ei tule ilmaiseksi! Joutuu näkemään hiukan vaivaa.

Lue myös: Hämmentävä tilanne lääkärissä – Putous-julkisuus sai Kiti Kokkosen välttelemään sosiaalisia tilanteita!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kitikokkonen (@kitikokkonen)

Hulmuavat hiukset hurmaavat

Myös Kitin valtoimenaan hulmuavat hiukset ovat herättäneet suurta ihastusta.

Toi sun tukka vie kyllä kaikilta pusseilta huomion.

Wow, mikä Leijonanharja.

Lue myös: Täh, Putous-voittaja tilasi itselleen eläviä leppäkerttuja! Oliko järkeä?

Olavi Tikka Kiti Kokkonen
Kiti ja Olavi Se mieletön remppa -elokuvan ensi-illassa helmikuussa 2020. Kuva: Matti Matikainen.

Kiti asuu muusikkomiehensä Olavi Tikan ja bonustyttärensä kanssa idyllisessä puutalossa Espoossa. Kiti ja Olavi ovat olleet yhdessä yli kymmenen vuotta, mutta kihloja tai häitä pariskunta ei ole suunnitellut.

– Emme ole edes puhuneet uuden askeleen ottamisesta. Olen ollut jo kertaalleen naimisissa, joten olen saanut kokea häät, Kiti kertoi Seiskalle viime vuonna.

Lue myös: Näyttelijä Kiti Kokkonen tyrmää avioitumisen muusikkorakkaansa kanssa – ”Olen jo ollut kertaalleen naimisissa!”