fbq
Kotimaa
23.06.2021 14:08
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Kiira Korpi ja Arthur Borges.
Kiira Korpi eroaa
Kotimaa
23.06.2021 14:08
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Kiira Korpi ja Arthur Borges Seppälä ovat päättäneet erota. Korpi kertoo asiasta Instagramissa.

- Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme, Kiira kirjoittaa jakamansa kuvan saatetekstissä.

- Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua. Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää. Tämä on tietenkin myös vaikeaa ja surullista ja siksi toivomme yksityisyyttä asian suhteen, Kiira päättää julkaisunsa.

Myös Arthur on jakanut saman julkaisun omalla sometilillään. Molemmat ovat saaneet julkaisujensa alle valtavasti kauniita viestejä. Kumpikaan ei avaa eron taustoja sen tarkemmin.

Lue myös: Mitkä naimanaamat! Kiira Korpi ja Arthur Borges alkavat jo muistuttaa toisiaan - katso rakkaudentäyteinen kuva!

Unelmien häät Italiassa

Kiira Korpi on yksi Suomen tunnetuimmista luistelijoista. Arthur on puolestaan tunnettu malli. Pari avioitui näyttävästi Italiassa keväällä 2018. Kiira ja Arthur ehtivät olla yhdessä noin yksitoista vuotta.

Parin häät olivat vuoden 2018 seurapiiritapahtuma. Monet eturivin ykköstähdet kerääntyivät yhteen Como-järvellä sijaitsevalle kartanolle - samaisessa paikassa on aiemmin kuvattu esimerkiksi elokuvia ja tv-sarjoja. Juhliin saapuivat esimerkiksi Elastinen, Jare Tiihonen, Uniikki ja Laura Lepistö. 

Kiira ja Arthur eivät ole kertoneet yksityiselämästään liiemmin julkisuudessa. Pari on asunut yhdessä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Viimeiset vuodet he ovat viettäneet New Yorkissa.

Kiira Korpi valmistui positiivisen psykologian koulutusohjelmasta vähän aikaa sitten. Hän lopetti uransa kilpailevana taitoluistelijana vuonna 2015. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »