fbq
Lauri Ylönen, Samuli Edelmann ja Paula Vesala

Kesäromanssi Samuli Edelmanniin ja pitkä suhde Lauri Ylöseen – elokuvaajan kanssa heilastelevalla Paula Vesalalla on värikäs mieshistoria

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että Paula Vesala, 39, on löytänyt kaikessa hiljaisuudessa uuden rakkaan.

Viime vuosina useaankin julkkikseen yhdistetty laulajatähti on viihtynyt erityisen tiiviisti elokuva-alalla työskentelevän kolmekymppisen miehen seurassa.

Paula Vesalan salasuhde paljastui: uusi rakas on tunnettu elokuvatekijä!

Paulan mieshistoria on ollut menneinä vuosina varsin värikäs. 2000-luvun alkupuolella Paula löi hynttyyt yhteen The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen kanssa.

Yhteinen lapsi pariskunnalle syntyi 2008, ja lopulta kyyhkyläiset menivät naimisiin syksyllä 2014. Erosta ilmoitettiin kuitenkin jo kahden avioliittovuoden jälkeen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Paula on seurustellut Seiskan tietojen mukaan jo kuukausia kuvaaja-ammattilaisen kanssa.
Paula on seurustellut Seiskan tietojen mukaan jo kuukausia kuvaaja-ammattilaisen kanssa.

Paula oli tutustunut jo syksyllä 2015 Syysprinssi-elokuvan kuvauksissa näyttelijä Johannes Holopaiseen. Pari rakastui lopulta toisiinsa seuraavana vuonna Tuntemattoman sotilaan kulisseissa.

Yhteisiä öitä ökyhuvilalla! Paula Vesala ja uusi rakas viihtyvät laulajan kotona – kuvat Seiskassa!

Kesällä 2018 Paula yllätti pussailemalla avoimesti näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin kanssa keskellä Helsingin keskustaa.

Suhdehuhut velloivat pariskunnan ympärillä muutaman kuukauden, jonka jälkeen Paula ilmoitti sosiaalisessa mediassa olevansa sinkku.

Nämä kiihkeät suutelukuvat Paula Vesalasta ja Samuli Edelmannista paljastivat suomalaistähtien superromanssin: tulinen lemmenhetki – katso!

Myös Samuli vakuutteli Arto Nybergin keskusteluohjelmassa saman vuoden syksyllä, että seurustelusta ei ole ollut kysymys.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Paula ja minä ei olla käsittääkseni kertaakaan kenellekään sanottu, että seurustellaan, ei edes toisillemme, Samuli sanoi ohjelmassa

Vuoden 2019 lopussa Paula bongattiin jälleen uuden miesystävän seurasta. Hän seurusteli tämän miehen kanssa tiettävästi vielä vuoden 2020 aikana, mutta parisuhde on mitä ilmeisimmin tullut päätökseensä, ja nyt rakkaus kukoistaa elokuvaajakullan kanssa.